Natalia Gordienko i-a dedicat fiului său un mesaj plin de emoții cu ocazia primei aniversări

Natalia Gordienko i-a dedicat fiului său un mesaj plin de emoții cu ocazia primei aniversări

Christian, fiul interpretei Natalia Gordienko, a împlinit un anișor. Iar cu această ocazia mama sa a publicat un mesaj foarte emoționant, în care își deschide inima și spune tot ce îi dorește micuțului.

Feciorașul meu drag, inimioara mea, micuțul meu, astăzi este prima ta zi de naștere. Anul nostru – cel mai greu, dar totodată cel mai fericit. Această zi nu o vei ține minte, dar va rămâne pentru totdeauna în inima mea. Astăzi tu vei sufla într-o lumânare pe un tort frumos…

Dragul meu, înainte vor mai fi multe lucruri pe care le vei face pentru prima dată și îmi doresc foarte mult ca totul să-ți reușească. Știu sigur că vei crește un bărbat adevărat, foarte frumos, inteligent, vesel, bun și corect. Și aș vrea foarte mult ca această lume să fie bună cu tine, să te bucure cu căldura sa, și să-ți facă fiecare clipă plină de farmec.

Îți întinzi mâinile spre mine și eu mă bucur de fiecare clipă ce o petrecem împreună căci înțeleg că nu vor dura mult, iar copilăria ta nu se va repeta niciodată. Băiețelul meu, îți doresc să ții minte tot ce e mai frumos din această perioadă. Sunt gata să-ți dăruiesc lumea întreagă numai să te văd mereu zâmbind, să fii sănătos și fericit! Timpul se va scurge foarte repede, dar pentru mine vei fi mereu micuțul care iubește cel mai mult să-mi asculte poveștile. Fie ca viața ta să fie plină de zâmbete și lumină. Te iubesc mai mult decât viața!”.

Îi dorim și noi micuțului Christian să crească mare și să fie sănătos! La mulți ani!

 

Foto: facebook.com/natalie.toma

Adaugă comentariu

Închide