Natalia Gordienko o citează pe bunica sa: Dacă alăptezi, nu înseamnă că deja ești mamă bună!

Natalia Gordienko o citează pe bunica sa: Dacă alăptezi, nu înseamnă că deja ești mamă bună!

Când naști un copil, viața se schimbă radical și parcă are mai mult sens decât până acum. O zic majoritatea mamelor și o zice cu voce tare și interpreta Natalia Gordienko. Artista a lansat de curând o nouă piesă, iar cu această ocazie a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate unde a vorbit și despre noul ei titlu, cel de mamă.

Chiar dacă nu are decât câteva luni de când l-a adus pe lume pe Cristian, mămica e într-o formă de invidiat, reușind deja să lanseze și o nouă piesă. Este foarte activă, dar în același timp face tot posibilul să îi acorde timpul necesar copilului, iar în ajutor îi vine bunica sa, căreia îi mulțumește enorm pentru ajutor.

Nu este deloc ușor, spune artista, așa cum alăptează, iar copilul nu are un regim alimentar bine pus la punct, mai mult fiind hrănit „la cerere”, dar și așa se bucură mult că trece prin această perioadă.

„Cum spune bunica mea: „Dacă alăptezi, asta nu înseamnă că ești mamă bună ori mamă eroină! Asta trebuie să o faci și așa”. Și eu nu sunt contra. Mă bucur că este și vreau să dureze cât mai mult această perioadă, mai ales că e foarte bine și pentru sănătate!”, a spus interpreta.

Se bucură de un bust de toată frumusețea, dar în același timp recunoaște că e neobișnuit pentru ea: „Este foarte neobișnuit, așa cum toate rochiile de scenă sunt mai mulate. Deci, sânii mari pe alocuri atrag și minusuri.”

Visează și la mai mult somn, dar nu are timp pentru asta, iar energia îi este camaradă. „Înainte dormeam mult mai mult decât acum, respectiv visez să dorm măcar 5-6 ore fără a fi trezită. Visez la așa ceva, dar în același timp, cred că am fost înzestrată de la natură cu multă energie și mereu vreau să fiu și mai bună, să fac și mai multe”, a declarat proaspăta mămică.

De asemenea, aceasta a mărturisit că lucrează la mai multe proiecte cu care vrea să-i uimească pe toți ce-i ce o urmăresc și îi apreciază muzica, cu toate acestea cel mai de suflet proiect rămâne a fi unul.

„Da, premiere, concerte, e foarte bine, dar cel mai mare proiect mă așteaptă acasă. Deci, le doresc la toate fetele să intre în clubul nostru cât mai repede!”.

Apropo, acum o săptămâna artista a lansat o nouă piesă „Duș cu apă rece”. O poți asculta mai jos:

Foto: facebook.com

 

Adaugă comentariu

Închide