Prezentatoarea Lilu vorbește deschis despre oamenii care o bârfesc

Prezentatoarea Lilu vorbește deschis despre oamenii care o bârfesc

Prezentatoarea TV, Lilia Ojovan a publicat recent o postare pe Instagram, despre faptul că fiecare din noi trebuie să elimine oamenii negativi din viața sa, fie pe cei care ne stopează dezvoltarea și succesul, fie pe cei care se bucură de orice greșeală din viața noastră.

Eu una nu înțeleg, dacă nu îți place de un om, fie că te influențează negativ, fie că nu îți place ceva din ce gândește sau cum se comportă - pur și simplu - îl elimini din viața ta. Eu așa fac cu oamenii care fie mă trag în jos, fie sunt gata să se bucure de orice ghinion sau nenorocire din viața mea.

Acest lucru îl practic și în viața asta „ireală” - cea online. Dacă nu îmi place de o persoană - nu o urmăresc, iar dacă mă atacă cu lucruri negative - o blochez. Pentru ce sa îmi pierd energia mea vitală - pe care aș putea să o investesc în lucruri cu adevărat valoroase cum ar fi - familia, copiii mei, prietenii, jobul, lucrurile pentru care lupt.

Asta vă îndemn pe toți - și cei care simt negativismul din partea unor oameni și pentru cei care propagă și răspândesc asta. Timpul e cel mai prețios lucru pe care îl avem în această viață - nu îl cheltuiți pentru a lăsa în urmă - vorbe, fapte și urme urâte. Lăsați ceva frumos. Așa de bine dormi noaptea și te trezești dimineața când ai sufletul ușor, nu îngreunat de răutate, invidie, ciuda, dispreț. Vă pup urmează de la o luni să fac oleacă de „curățenie”

Sursa: Instagram.com/ Lilu.ojovan

Adaugă comentariu

Închide