Primele fotografii și detalii intrigante de la nunta Cristinei Gheiceanu

Primele fotografii și detalii intrigante de la nunta Cristinei Gheiceanu

După mai bine de o lună de la nunta sa, bloggerița Cristina Gheiceanu și-a împărtășit, în sfârșit, emoțiile cu admiratorii săi și a povestit în detalii cum a fost la eveniment. În cea mai recentă postare de pe blogul personal, Cristina Gheiceanu povesește de ce a ales să-și sărbătoarească nunta în Italia, cine i-a fost alături în acea zi importantă, cum și-a ales rochia de mireasă etc.

Vestea precum că fosta prezentatoare de la Pro TV se mărită cu fotbalistul brașovean, Ovidiu Mendezov, i-a luat prin surprindere pe mulți dintre noi. După o lună de la marele eveniment din viața fericitului cuplu, bloggerița Gheiceanu povestește despre nunta sa, care potrivit acesteia, a fost așa cum a visat-o dintotdeuna.

„Un român și o moldoveancă. S-au întâlnit în Moldova, s-au logodit în Cehia (Praga), s-au căsătorit în Italia și locuiesc în Elveția. Sună a început de poveste și poate așa și este. E povestea noastră de dragoste, care nu ține cont de hotare. O luăm cu noi ORIUNDE mergem și poate de aceea, ORIUNDE ne-am afla, ne simțim bine, pentru că e acolo între noi, mai puternică ca niciodată”, afirmă bloggerița Cristina Gheiceanu.

Prin intermediul aceleași postări de pe blog, celebra fashionista a ținut să împărtășească cele mai importante și memorabile detalii legate de ziua nunții sale.

„Am avut doar 20 de invitați. Cum i-am selectat? Simplu. Cei care ne-au fost aproape, chiar fiind departe. Din start, am vrut ambii o nuntă mică! A fost cea mai veselă nuntă la care am fost vreodată. Nu știu când am mai dansat atât de mult. Bine, și desigur, cea mai frumoasă”, a menționat Cristina Gheiceanu.

Cristina Gheiceanu povestește că nu i-a fost deloc greu să-și aleagă rochia de mireasă, iar alegerea pe care a făcut-o a fost pe măsura așteptărilor. Cât despre Ovidiu, acestuia i-a fost mai dificil să-și potrivească un costum perfect pentru unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

„Mi-am cumparăt niște pantofi superbi, dar toată nunta am fost desculță. Haha, așa am putut dansa mai bine. Rochia am cumpărat-o în primul magazin în care am intrat, în 5 minute.))) Costumul lui Ovidiu l-am ales mai greu, mult mai greu”, spune fashionista.

 

Bloggerița povestește că cel mai emoționant moment al serii a fost atunci când  tatăl ei a dus-o la braț spre iubitul ei. „Pe fundal emoțiile ne erau mângâiate de sunete de vioară, iar ochii mamei mă scăldau cu o iubire nemărginită”.

Nunta a fost organizată online, mirii ajungând la hotel cu numai o zi înaintea evenimentului. Totul a fost ca-n poveste, iar cel mai important este că la sfârșitul nunții Cristina Gheiceanu a afirmat cu mândrie că a trăit cele mai frumoase momente din viața sa.

„La sfârișitul nunții Ovidiu m-a întrebat: „A fost așa cum ai visat?”, iar eu i-am răspuns cu cel mai sincer „DA!””, a mai adăugat bloggerița.

 

 

Puteți vedea mai multe fotografii și puteți citi mai multe detalii pe blogul cristinagheiceanu.com!

Foto: cristinagheiceanu.com; facebook.com

Adaugă comentariu

Închide