Proaspăta mămică Elena Ozun a descoperit frumusețea concediului de maternitate

Proaspăta mămică Elena Ozun a descoperit frumusețea concediului de maternitate

Antrenoarea de fitness Elena Ozun a devenit mămică de băiețel nici 2 săptămâni în urmă. Deși graviduțele își încep concediul de maternitate din luna a 8-a de sarcină, proaspăta mămică a scris pe pagina sa de Instagram că abia acum a descoperit frumusețea acestei perioade.

Nu mi-am imaginat vreodată că statul acasă poate fi atât de plăcut! În perioada concediului de maternitate căutam mereu „scuze” ca să nu mai stau acasă, ba că e ceva de făcut la muncă, ba că mai e ceva de cumpărat pentru bebe și așa eram toată ziua pusă pe treabă! Ieri soțul meu mi-a spus ca vede în mine o transformare totală și o armonie și un calm în ochii mei! Probabil pentru ca ochii mei îl privesc toată ziua pe Vlăduț!”, a scris fericita mămică.

Elena Ozun este relativ activă pe rețelele de socializare bucurându-și urmăritorii cu fotografii zilnic marcând anumite etape din viața sa. Spre exemplu a postat o fotografie la 10 zile de la nașterea lui Vlăduț.

Din câte vedem maternitatea îi prinde bine Elenei și îi dorim să se bucure de fiecare clipă frumoasă alături de micuțul său.

 

Foto: instagram.com

Adaugă comentariu

Închide