Mobilat

Sărbătoare în familia Georgetei Voinovan, gemenii ei împlinesc 8 ani

Sărbătoare în familia Georgetei Voinovan, gemenii ei împlinesc 8 ani

Interpreta și mama a șase copii, Georgeta Voinovan, nu a ezitat să-și împărtășească cu prietenii virtuali de pe Facebook motivul de sărbătoare din familia sa. Cu 8 ani în urmă, interpreta a adus pe lume gemeni, de care se bucură necontenit, precum și de ceilalți doi flăcăi mai mari și de cele două fete ale sale. Mesajul de felicitare postat pe profilul Georgetei Voinovan a fost destul de emoționant și a adunat sute de like-uri.

„Îi cunosc de 8 ani. Doi oameni cât se poate de puternici, sinceri, talentați, iubitori și minunați în orice privință, care au apărut în viața mea atunci când aveam cea mai mare nevoie de sprijin. Ei au venit să-mi spună cât de mult mă iubește Dumnezeu, făcându-mi așa un dar. La mulți ani, brăduții mei, George și Andrei!!! Creșteți mari și sănătoși, înțelepți și uniți!!!”, a scris în descrierea fotografiei, mămica în vârstă de 46 de ani.

Și fratele mai mare a omagiaților a venit cu o felicitare publică: „Flăcăii familiei fac azi 8 ani, frumoși și curioși” a scris Iancu Voinovan.

Cântăreața de 46 de ani își crește singură cei șase copii. Deși Dana și Iancu sunt deja maturi, adolescenții Bianca și Ilie și gemenii, George și Andrei, continuă să crească în armonie și frumos alături de mama lor.

 

Foto: arhiva personală

Adaugă comentariu

Închide