Secretele mamelor VIP despre cum au revenit în formă

Secretele mamelor VIP despre cum au revenit în formă

Pentru a reveni la formele iniţiale mămicile-vedete sunt gata să apeleze la cele mai stricte şi mai ciudate metode, iar câteva dintre soluţiile minune vi le prezentăm mai jos.

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge după naşterea prinţului George a îmbrăţişat dieta alimentelor crude şi marinate cu suc de lămâie sau lime. Principiul de bază în această dietă alimentară este: 75% din meniu este crud, iar restul de 25% - tratate termic. Cu toate acestea, Kate a ales varianta cea mai grea a dietei - meniu crud 100%. Această dietă nu asigură doar o linie frumoasă a corpului, dar şi o radieră a pielii şi un păr strălucitor.

Shakira

După naşterea celui de-al doilea băiat, Shakira a menţionat că în timp ce era însărcinată a exagerat cu mâncarea şi că sportul şi mâncarea sănătoasă au salvat-o. De altfel, interpreta a mai menţionat că secretul frumuseţii sale este demachierea înainte de somn şi o cremă cu vitamina C.

Victoria Beckham

Să îţi menţii silueta după 4 naşteri nu este atât de simplu. Dieta la care a apelat Victoria constă în 5 gustări bogate în proteine pe parcursul unei zile, cu garnitură de legume şi doi litri de apă pe zi. Singurele abateri sunt fructele goji şi alunele crude.

Beyonce

A slăbit după naştere cu ajutorul  dietei cu lămâie şi sirop de arţar. Îndulcitor natural, acest lichid dulce este energizant şi antioxidant, aliat excelent împotriva celulitei şi ajută la echilibrarea sistemului gastrointestinal.

Katie Holmes

Dieta sa se bazează pe broccoli şi este cunoscută în întreaga lume: broccoli la prânz, broccoli la cină şi câţiva morcovi la dejun.

Gwen Stefani

Nu preferă dietele alimentare, ci a optat pentru sport. A dat jos kilogramele în sala de gimnasitcă, la yoga şi pillates.

Heidi Klum

A preferat şi ea gimnastică însă şi o dietă rigidă: se pare că a mâncat doar o  manadarină pe zi şi a băut apă cu suc de lămâie, grapefruit şi piper.

Britney Spears

Secretul său este dieta de detoxifiere: un litri jumătate de apă pe zi, multe fibre, fructe şi legume bio, fără zahăr şi grăsimi. Dieta a combinat-o cu yoga, meditaţie şi două seminţe de in în apă caldă în fiecare dimineaţă.

 

Foto: funmozar.com, hochu.ua, theguardian.com, drafthouse.com, santabanta.com, popsugar.com, fanpop.com, mfm.ua, hailpop.com, bet.com

Adaugă comentariu

Închide