Tatiana Heghea a dezvăluit numele băiatului și cum s-a împăcat surioara cu gândul că nu e unica la părinți

Tatiana Heghea a dezvăluit numele băiatului și cum s-a împăcat surioara cu gândul că nu e unica la părinți

Deși ne-a ținut în suspans mai multe săptămâni după nașterea celui de-al doilea copil, Tatiana Heghea în sfârșit a anunțat cum se numește micuțul. La aproape o lună de zile de la naștere, „regele” familiei e în centrul atenției, iar mămica e tot mai admirată pentru felul în care arată și modul activ de viață. Zilele trecute aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, vârstă la care se declară o femeie împlinită, mai ales privind către frumoșii săi copii. Fiind invitată de ziua ei în cadrul unei emisiuni TV, Tatiana a dezvăluit mai multe despre stilul său de viață, sarcină, alăptare. Tot aici a dezvăluit și numele băiețelului.

Având deja în casă o fetiță pe numele Regina-Raluca, era și de așteptat ca numele băiatului să fie potrivit unui rege. Arthur-Elisey îi spune celui de-al doilea copil, dar de ce au optat părinții pentru această alegere a povestit mămica.

„Pentru că avem o regină în casă și pentru că trebuia să ne gândim la un nume la fel de original, ca peste ani să nu aibă reproșuri cumva. Plus că îmi place numele Arthur. Este un nume puternic, un nume de bărbat. Un nume extrem de actual, dar în același timp clasic, vechi.”

Radiază toată și e pe bună dreptate, or, bucuria de a fi mamă e cel mai bun machiaj al unei femei. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu încă odată că mi l-a dat. S-a întâmplat să-l țin pe brațe și zilnic să-l țin la piept, să-l alăptez, pentru că este o maximă plăcere. Mie chiar îmi era dor să alăptez, pentru că simți așa niște fiori, fluturi în stomac și te simți așa frumoasă. E minunat!”, a adăugat Tatiana.

Dacă mulți părinți se confruntă cu sentimentul de gelozie al primului copil în momentul apariției unui alt membru în familie, interpreta povestește că relația dintre copiii ei e foarte armonioasă. „E foarte dulce și tandră și ori de câte ori vine în casă după plimbare, vine și în primul rând își salută frățiorul, îi dă un pupic. Este foarte dulce. La început îmi făceam griji ca orice mamă, să nu fie cuprinsă de gelozie, dar nu. E frumos, e o armonie totală și le doresc la toată lumea să li se întâmple la fel”.

 

Mai jos vă propunem să vedeți și cât de bine arată mămica la nici o lună de la naștere:

 

Sursa: osearaperfecta.protv.md

Foto: facebook.com/Tatiana Heghea

Adaugă comentariu

Închide