Teia, mezina Liliei Ojovan, împlinește astăzi 2 anișori. Vezi cum au felicitat-o părinții!

Teia, mezina Liliei Ojovan, împlinește astăzi 2 anișori. Vezi cum au felicitat-o părinții!

Timpul a zburat ca vântul, iar astăzi se împlinesc doi anișori de când prezentatoarei TV, Lilu, i s-a conferit titlul de mamă la puterea a doua. Mezina familiei Liliei Ojovan și a lui Călin Roșca, Teia, își sărbătorește astăzi a doua aniversare.

Deja de doi ani ziua de 26 iulie are o însemnătate aparte pentru Lilia Ojovan și pentru familia sa. În 2016 a venit pe lume micuța Teia, cea care alături de surioara sa mai mare, au grijă ca în fiecre zi să le facă zilele mai colorate și mai frumoase părinților.

Și așa cum tradițiile cer a fi respectate și păstrate, Lilu și-a felicitat și în acest an fetița prin intermediul rețelelor de socializare și a publicat fotografii în care arată cum au felicita-o pe micuța Teia.

„Azi e despre ea. Teia, de când ai venit în viața noastră au apărut mai multe zâmbete, mai multe gropițe în obrăjori, mai multe șotii și mai multe emoții. Mă bucur când îngerul tău a decis să își lase aripile și să coboare în trupul tău firav, alegându-ne pe noi, să fim Familia ta. Te iubim. Să crești înconjurată de oameni și de fapte bune”, acesta a fost mesajul lui Lilu.

Lilia Ojovan și Călin Roșca formează o familie din anul 2013, tot în acel an au adus-o pe lume pe prima lor fiică, Amelie. După care, 3 ani mai târziu, a venit și Teia în familia lor.

Foto: Facebook.com; Instagram.com

 

 

Adaugă comentariu

Închide