Set botez

Timati este în așteptarea unui fiu! Vezi mesajul emoționant scris chiar de el

Timati este în așteptarea unui fiu! Vezi mesajul emoționant scris chiar de el

În dimineața acestui frumos început de săptămână, interpretul rus Timati se pare că e podidit de o avalanșă de emoții, or mesajul postat pe Istagram nu poate fi interpretat altfel. Deși artistul a postat o fotografie cu micuța Alisa, în descriere vorbește despre un viitor copil.

„Toată viața mea mi-am dorit un băiat. Dar când a apărut fiica, totul s-a schimbat. Mi-am dat seama că aceasta este o relație intangibilă, dar foarte specială. Încă sunt în așteptarea unui fiu, dar dacă se va mai naște o fetiță, nu voi fi deloc supărat, ci mai degrabă foarte fericit” , a scris Timati.

La doar o oră distanță, sute de mii de urmăritori au apreciat dragostea vizibilă dintre tătic și fiica lui, Alisa. În același timp, mii de comentarii denotă curiozitatea fanilor despre cele scrise mai sus, bănuindu-se că artistul este în așteptarea celui de-al doilea copil.

Interpretul are o legătură tare frumoasă cu micuța, fiind foarte apropiați unul de altul.

Alisa s-a născut la 19 martie 2014, timp când Timati era în relație cu modelul rus - Alena Shishkova. La moment cei doi nu mai sunt împreună, dar nici nu se știe numele noii iubite a interpretului.

Sursa: instagram.com

Adaugă comentariu

Închide