Timati și Alena Shishkova din nou împreună. Ieri fiica lor a împlinit 3 anișori

Timati și Alena Shishkova din nou împreună. Ieri fiica lor a împlinit 3 anișori

Ziua de 19 martie este una semnificativă pentru familia rapperului rus Timati. Cu trei ani în urmă, acesta împreună cu modelul Alena Shishkova au adus pe lume primul lor copil. Cu această ocazie, cei doi i-au organizat fetiței lor, o petrecere frumoasă tocmai în Republica Dominicană.

Deși sunt despărțiți de ceva vreme, Timati și Alena Shishkova s-au reunit de dragul fiicei lor, Alisa Yunusova, care ieri și-a sărbătorit cea de-a treia aniversare. Petrecerea a fost organizată tocmai peste ocean, în Republica Dominicană, acolo unde Timati și-a cumpărat o reședință de milioane.

Și pentru a păstra amintiri frumoase de la petrecere, întreaga familie a participat la o sesiune foto, în cadrul căreia toți au optat pentru haine de culoare neagră.

„La mulți ani, micuța!!! Fie ca toate visurile să ți se realizeze. Eu și tati te iubim foarte mult!!!”, acesta a fost mesajul modelului Alena Shishkova pe contul ei de Instagram.

„Deja s-au împlinit 3 ani!!! Eu și mami te iubim și îți dorim să nu crești atât de repede, pentru că nu reușim după tine”, i-a transmis Timati fiicei sale.

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu

Închide