Set botez

Vezi ce cadou a pregătit Angelina Jolie pentru unul din băieţii săi

Vezi ce cadou a pregătit Angelina Jolie pentru unul din băieţii săi

Vezi ce cadou a pregătit Angelina Jolie pentru unul din băieţii săi

Angelina Jolie este considerată o mamă şi o femeie de excepţie. Unul dintre fiei săi, pe nume Maddox, a fost adoptat de către ea în 2002, atunci când acesta avea doar 7 luni. Maddox este originar din Cambodgia şi are 14 ani. Cu această ocazie, actriţa a hotărât că a vent timpul ca fiul său să îşi cunoască ma bine ţara şi i-a planificat o vacanţă chiar în Cambogia.

Angelia mai vrea ca Maddox să conducă fundaţia de caritate care îi poartă numele  (Maddox Jolie-Pitt) – înfiinţată de actriţă acum 12 ani – şi să lucreze în calitate de consultant pe platourile de filmare ale celui mai recent lugmetraj al său ("First They Killed My Father: A Daughter of Cambodgia Remembers"). Astfel, Maddox va fi alături de ea pe platourile de filmare în fiecare zi după orele de şcoală şi se va implica în producţie.

"În timp ce pregătesc acest film cu Maddox, vom învăţa amândoi, umăr la umăr, cât mai multe lucruri despre ţara lui natală. Aceasta e o perioadă foarte importantă pentru el, pentru a înţelege cine este cu adevărat. Este fiul meu, dar în acelaşi timp este şi un fiu al Cambodgiei. Acesta este momentul ca familia noastră să înţeleagă tot ce înseamnă aceste lucruri, atât pentru noi, cât şi pentru el. Dorinţa mea de a spune această poveste pe marele ecran în cel mai curat şi mai plin de adevăr mod cu putinţă va fi tributul meu pe care vreau să îl aduc puterii şi demnităţii tuturor oamenilor din Cambodgia", a adăugat Angelina Jolie.

Foto: ikub.al

Adaugă comentariu

Închide