Vezi ce vedete au apelat la metoda fertilizării în vitro

Vezi ce vedete au apelat la metoda fertilizării în vitro

 

Pentru multe cupluri fertilizarea în vitro este unica şansă de a mai avea copii. Fericirea de a deveni părinte nu ţine de rasă, religie, statut social, ori viziune politică. Printre cei care au devenit părinţi, folosind metoda revoluţionară, se numără şi persone publice, că de... la acest capitol nimeni nu este asigurat.

De ce să nu apelăm la noile tehnologii atunci când natura nu ne oferă şansa de a deveni părinţi? Unele persoane evită să abordeze această temă păstrând anonimatul, chiar dacă au apelat la ea, altele se expun deschis şi se impart cu experienţa lor. Printre cei care au recurs la metoda fertilizării în vitro este şi cunoscuta interpretă Aura. În mai multe interviuri aceasta a mărturisit că este recunoscătoare medicilor pentru susţinerea acordată. Lori şi Betty sunt gemănuţele familiei care le aduc zi de zi bucurie şi sentimentul de împlinire părintească.  

 

Şi vedetele vecine din România au reuşit să devină mame pe cale artificială. Printre acestea este şi interpreta Cristina Spătar. Împlinirea maternă a fost un dar suprem de mai sus, suţine aceasta. Vedeta a declarat că nu va ascunde niciodata faptul că și-a conceput ambii copii cu ajutorul fertilizarii in vitro.

 

Se zvoneşte că şi Nadia Comăneci a reușit să îl aducă pe lume pe fiul său prin fertilizare în vitro. Cu toate acestea, nu a dezvăluit acest lucru public, ci a declarat că acestea sunt lucruri intime ce nu se discută în media.

 

Nicoleta Luciu și-a dorit un frațior pentru primul său copil, Zsolt Jr, însă concepția s-a dovedit a fi dificilă a doua oară. După o intervenție de FIV încununată de succes, vedeta a adus pe lume la 1 octombrie 2011 trei bebeluși: o fetiță (Kim) și doi băieței (Karoly si Kevin). 

 

La 48 ani Celine Dion are trei copii - adolescentul René-Charles și gemenii Eddy și Nelson. Cei din urmă au fost concepuți prin fertilizare in vitro, după 6 încercări. 

 

O altă divă de talie internaţională care a devenit mămică pe această cale este şi Mariah Carey. Şi ea a născut gemeni. O fetiţă şi un băiat de toată frumuseţea. Aceasta a recunoscut că pentru a deveni mămică şi-a schimbat radical modul de viaţă. 

 

În anul 2008, după nenumărate încercări şi tratamente disperate de a aduce pe lume un copil, şi actriţa Nicole Kidman a adus pe lume o fetiţă. Aceasta susţine că în viaţa ei s-a produs o minune atunci când a născut.

 

Este alegerea fiecăruia să aleagă modul în care vrea să devină părinte, dar în mod cert, fertilizarea în vitro este metoda are a adus fericire şi împlinire femeilor din întreaga lume. 

 

Foto: camberwellcameraclub.org.au; agentiadepresamondena.com; acasatv.md; Facebook.com

Adaugă comentariu

Închide