Vezi cum s-au schimbat copiii-actori care ţi-au marcat copilăria

Vezi cum s-au schimbat copiii-actori care ţi-au marcat copilăria

I-am admirat pe toţi în filme legendare care ne-au marcat copilăria, iar între timp actorii îndrăgiţi au crescut. Unii au reuşit să se afirme în continuare, alţii însă şi-au ruinat viaţa.

Macaulay Caulkin (35 de ani) – a devenit cunoscut datorită  personajului Kevin McCallister din filmul “Singur Acasă”, devenind unul dintre cei mai de success tineri actori. Din păcate însă ultima vreme s-a vehiculat că acesta este dependent de droguri, iar faima sa de actor s-a stins între timp.

Natalie Portman (34 de ani)  - primul său rol de amploare l-a jucat în “Leon: The Professional”, regizat de Luc Besson. A fost nominalizată la Premiul Oscar pentru rolul din pelicula Closer, iar în 2011 a câştigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal (Black Swan).

Jonathan Lipnicki  25 de ani.  A debutat la doar 6 ani în Jerry Maguire şi a devenit faimos după apariţia filmului Stuart Little.

 

Lindsay Lohan (29 ani) a interpretat rolul gemenelor în remake-ul The Parent Trap. Acum însă actriţa are probleme cu consumul de droguri şi alcool.

 

Christina Ricci (35 ani) a devenit cunoscută datorită rolului lui Wednesday Addams din Familia Addams.

 

 Abigail Breslin (18 ani) e actriţă şi interpretă şi a fost apreciată pentru rolul din filmul Little Miss Sunshine.

 

Daveigh Elizabeth Chase (25 ani) la vârsta de 12 ani s-a filmat în rolul Samarei Morgan din filmul horror The Ring.

 

Alexa Vega (27 ani) cunoscută pentru rolul Carmen Cortez în filmul Spy Kids.

 

Bradley Pierce (27 ani) cunoscut pentru rolul lui Peter în filmul Jumanji.

 

Foto: soup.com, thecollegereel.wordpress, imgsoup.com, perezhilton.com, prankster.nl, livewellnetwork.com, thefw.com, namemeans.net, screenrant.com, pinterest.com, wallerz.net

 

Adaugă comentariu

Închide