Cosmetologa mai multor vedete spune rețeta măștii pentru o piele tânără

Cosmetologa mai multor vedete spune rețeta măștii pentru o piele tânără

Nichola Joss, cosmetologa mai multor vedete precum fosta actriță și actuala ducesă Meghan Markle, cântăreața și actrița Jennifer Lopez, modelul Kate Moss și altele, spune că cele mai bune măști sunt cele pregătite acasă.

Specialista are câteva argumente: aceste măști conțin exact ceea ce îți dorești să pui în ele, sunt naturale și deși vedetele își permit să dea bani pentru tot felul de soluții, cosmetologa insistă pe faptul că o mască făcută acasă îți economisește resursele pe care le poți investi în altceva.

Astfel, specialista a spus și care este rețeta unei măști preferată de Meghan Markle și de Jennifer Lopez, această mască păstrându-le pielea foarte tânără și fină. De asta ne putem convinge, căci ducesa are 37 de ani, dar arată mult mai tânără, iar JLo în general ne impresionează și nici nu ai zice că acuși împlinește 50 de ani.

Nichola Joss a spus că masca dată conține curcuma (turmeric), miere, fulgi de ovăz și ulei de cocos. Amestecați curcuma cu uleiul de cocos (asta este pentru a hidrata pielea), adăugați fulgii de ovăz (care au un efect de scrab) și la final puneți o linguriță de miere de albine (care va calma pielea și o va face mai delicată).

 

Sursa: cosmo.ru

Adaugă comentariu

Închide