Despre beneficiile unice ale scrubului de corp

Despre beneficiile unice ale scrubului de corp

Dacă îți dorești să ai un corp de invidiat o vreme îndelungată, trebuie să-i acorzi atenția potrivită, să-l îngrijești și să urmezi cu rigurozitate binecunoscutul ritual de înfrumusețare: curățare, exfoliere și hidratare. Prin urmare, pentru procesul de exfoliere ai nevoie de un scrub pentru corp bun, care să îndepărteze celulele moarte de piele și să-i ofere strălucire corpului tău.

Aproape fiecare din noi avem în baie un gel de duș, un săpun, o cremă de corp, dar foarte puțini au și un scrub. Un exfoliant de corp este un produs cosmetic extrem de benefic pentru sănătatea pielii noastre și cu un puternic efect de tonifiere, rejuvenare și revigorare. Scrubul este esențial pentru menținerea sănătății și catifelării pielii. Rolul său combinat de curățare, exfoliere, masaj și detoxifiere oferă beneficii care le depășesc cu mult pe cele ale unui gel de duș sau ale unui săpun.

Scrubul de corp este un produs de îngrijire a cărui funcție este de a îndepărta celulele moarte ale pielii prin exfoliere, de a curăța și de a stimula circulația sângelui. Particulele exfoliante conținute trebuie să fie suficient de aspre pentru a putea elimina celulele moarte, dar nu atât de abrazive încât să afecteze pielea. Un scrub de corp are particule cu efect exfoliant mai mari decât cel facial, deoarece pielea corpului este mai puțin delicată decât cea a tenului.

 Care sunt beneficiile unui scrub de corp?

Exfoliantul de corp are numeroase efecte extrem de pozitive pentru pielea corpului pe care alte produse cosmetice nu le pot furniza. Iată câteva dintre acestea:

- Pielea este curățată și purificată

Un scrub de corp îndepărtează celulele moarte și impuritățile pielii, revelând pielea proaspătă, catifelată și luminoasă de sub acestea. Ca și celulele cutanate de la nivelul feței, și cele ale corpului sunt înlocuite regulat de celule noi, mai sănătoase, care se regăsesc inițial sub cele moarte. Acest proces se produce mai lent o dată cu înaintarea în vârstă.

- Pielea este detoxifiată

Atunci când masați produsul exfoliant pe corp, pe lângă faptul că îndepărtați celulele moarte, stimulați circulația sângelui și ajutați la drenajul ganglionilor limfatici, crescând fluxul de sânge local. În acest mod, pielea este detoxifiată în profunzime.

La Equilibra găsiți o gamă bogată de scruburi pentru corp cu particule fine de sare din Marea Moartă. Această sare conține o cantitate foarte mare de minerale cu rol nutritiv puternic care hrănesc celulele cutanate și ajută la regenerarea pielii. În plus, aceste scruburi conțin uleiuri hidratante care împiedică uscarea pielii ca urmare a exfolierii.

    

Cu ulei de migdale, de jojoba și alte uleiuri valoroase pentru sănătatea pielii, aceste scruburi hidratează în profunzime, calmează iritațiile și inflamațiile. Vă puteți alege aroma preferată pentru o ședință de masaj, exfoliere și hidratare maximă.

Foto simbol: naturbell.com

Adaugă comentariu

Închide