Eşti gata de vară? Sfaturi pentru a obţine silueta pe care o doreşti!

Eşti gata de vară? Sfaturi pentru a obţine silueta pe care o doreşti!

Problema celulitei și a semnelor inestetice nu mai este o misiune imposibilă, graţie noilor produse de remodelare corporală de la “Equilibra” - mai eficiente, mai orientate la tratarea zonelor cu probleme, şi mai rapide ca niciodată. Astfel, coaja de portocală şi centimetrii în plus se “topesc”, datorită concentratului de cofeină, carnitine și extractelor natural. Toate împreună au puterea de a defragmenta celulita și de a netezi pielea.  

 

Equilibra Cellu-Light

Extractul din pulpă de ananas și cafea, care se conțin în Equilibra Cellu-Light ajută la eliminarea surplusului de lichide toxice, tratează pielea inestetică și contribuie la controlul greutății corporale. Este un produs Bio Activ ce acționează imediat, mai ales, în colaborare cu o alimentație echilibrată.

 

Equilibra Crio – Gel  Anticelulita

Este o cremă folosită pentru masajul local în zonele cu celulită. Efectul este unul garantat, datorită componentelor active care accelerează metabolismul celular, intensifică arderea de grăsimi, stimulează circulația sanguină și limfatică locală, elimină toxinele locale acumulate, are efect antiinflamator, antioxidant, de regenerare celulară, de fortificare și refacere a țesutului conjunctiv, contribuie la regenerarea epidermei și combate îmbătrânirea prematură a acesteia.

 

Equilibra -Exfoliant Remodelant pentru o piele catifelată şi delicată!
Amestecul de Alge Fucus, plante (Castan), și uleiuri esențiale (portocală amară, grapefruit, rozmarin, mentă) sunt potrivite pentru un tratament de exfoliere profundă în timpul dușului. Această combinație redă tonus, elasticitate și fermitate pielii. Curăță foarte bine tenul, elimină impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii. Corpul este energizat datorită aromaterapiei, și are o senzație de bine.

 

Equilibra Loţiune - Revigorantă pentru Corp

Datorită conținutului de  Aloe Vera bogat în aminoacizi, peptide și complexe de vitamine ce stimulează regenerarea pielii, este posibilă menținerea tonusului pielii, care capătă vitalitate și strălucire. Iar extractul de mentă conferă senzație de răcoare și comfort. Equilibra Loțiune Revigorantă pentru Corp este indicată atât pentru pielea sensibilă cât și pentru cea normală. Se absoarbe imediat în piele și o tonifică la cel mai înalt nivel. După fiecare aplicare, pielea arată mai luminoasă, e mai plăcută la atingere și are un tonus îmbunătățit.

 

Ceaiul Equilibra - pentru o digestie uşoară

În pragul sărbătorilor de Paște, când se așteaptă mese îmbelșugate, ar trebui să ținem cont și de digestia ușoară. Equilibra propune un ceai fenomenal de gustos pentru o digestie bună. Având la bază o combinație unică de plante (finicol, rădăcină de lemn dulce, anason, coaja de portocale dulci, mentă, romaniță), recomandată pentru îmbunătăţirea capacităţii digestive, ceaiul contribuie la funcţionarea normală a sistemului digestiv prin faptul că: îmbunătăţește capacitatea digestivă; reduce stărea de balonare; stimulează secreţiile gastrice şi intestinale; stimulează producerea şi eliminarea de bilă; reglează  apetitului şi asimilaţia.

 

Toate aceste produse pot fi procurate în Farmacia Familiei.

Foto: stylecraze.com; Equilibra

Adaugă comentariu

Închide