Primăvara te învăluie în frumusețe! Află ce produse sunt recomandate pentru îngrijirea tenului în această perioadă

Primăvara te învăluie în frumusețe! Află ce produse sunt recomandate pentru îngrijirea tenului în această perioadă

Numită anotimpul renașterii, primăvara aduce schimbări importante în viața noastră, iar rutina de îngrijire a pielii suferă și ea schimbări majore. Dacă până acum te-ai bazat pe produse cu texturi onctuoase, a sosit momentul să-i oferi tenului doza necesară de regenerare și luminozitate, prin formule ușoare și reparatoare.

Alkmene are grijă de frumusețea ta și te informează că în rețeaua Farmacia Familiei poți găsi o cremă hidratantă Alkmene Bio Aloe cu 30% reducere!


Alkmene cremă hidratantă Bio Aloe

Pielea a fost răsfățată și îngrijită cu Aloe Vera din timpuri străvechi. Aceasta are o putere mare  de hidratare și un efect major de catifelare asupra tegumentului. Substanțele active din plantă încetinesc schimbările degenerative ale pielii și stimulează producția de colagen și elastină.

Extractul organic Aloe Vera redă pielii nivelul corespunzător de hidratare, iar structura ușoară de cremă-gel se absoarbe rapid oferind o senzație dublă de confort pielii. Crema este perfectă ca bază de machiaj și este recomandată pentru ten normal sau normal spre uscat!

Alkmene cremă hidratantă Bio Aloe nu conține parabeni, silicon și uleiuri minerale. Este o cremă vegană, produsă în Germania.

 

 

Crema nutritivă Alkmene Bio Olive hrănește și hidratează  intens pielea uscată. Cu proprietăți antioxidante și protectoare împotriva apariției primelor riduri, crema este recomandată pentru pielea uscată și foarte uscată.

Complexul de vitamine și acizi grași din compoziție asigură aportul zilnic necesar de nutrienți și protejează împotriva acțiunii nocive a factorilor de mediu. Crema are o textură ușoară și hidratează intens pielea uscată. De asemenea, extractul uleiului organic de Olive hrănește și protejează pielea, oferind elasticitate, catifelare și luminozitate.

Crema nutritivă Alkmene Bio Olive nu conține parabeni, silicon și uleiuri minerale. Este o cremă vegană, produsă în Germania.

 

 

Atenție! Doar în luna aprilie îți oferim oricare cremă Alkmene Bio la un preț de doar 137 de lei! Te așteptăm la Farmacia Familiei!

Adaugă comentariu

Închide