Protejează-ți buzele în sezonul rece cu balsamurile de la Equilibra!

Protejează-ți buzele în sezonul rece cu balsamurile de la Equilibra!

În sezonul rece, din cauza vântului și a gerului, buzele noastre au și ele de suferit. Astfel, acestea crapă și devin uscate. Cel mai bun mod pentru a le proteja, oferindu-le hidratare și nutriție, este să folosim balsamuri de buze de la Equilibra. Acestea conțin vitamine, minerale, antioxidanți și uleiuri, și pot fi folosite chiar înainte de aplicarea rujului.

În acest sezon Equilibra vine cu 4 balsamuri de buze, numai bune pentru perioada rece: cu aloe vera, cu ulei de argan, cu unt de shea și cu ulei de migdale dulci.

BALSAM  BUZE CU ALOE VERA

Aloe vera, jojoba și vitamina E s-au reunit pentru a realiza cel mai performant produs destinat îngrijirii buzelor în orice anotimp. Fie că mergi la munte, la schi, la mare sau oriunde în aer liber, Aloe Lips va fi ușor de transportat și comod de utilizat, având dimensiuni reduse și un ambalaj practic. Se va folosi pentru hidratarea și emolierea constantă a buzelor, pentru prevenirea uscării sau înăspririi din cauza condițiilor climatice extreme, dar și pentru calmarea acestora, datorită proprietăților calmante ale aloe vera.

BALSAM  BUZE CU ULEI DE ARGAN

Balsamul repară buzele uscate și crăpate, lăsându-le pline de strălucire și de vitalitate. Uleiul de argan este bogat în vitamina E și acizi grași, ideali pentru buze, dar și pentru întregul organism. Balsamul de buze cu ulei de argan va avea un efect de revitalizare și va lăsa buzele moi și netede.

 

BALSAM  BUZE CU UNT DE SHEA

Acest balsam de buze, certificat organic, cu unt de shea și ulei de jojoba, hidratează, repară și protejează buzele uscate și crăpate. După aplicare, buzele vor rămâne suple, catifelate, cu o senzație de confort. Este potrivit pentru întreaga familie.

BALSAM  BUZE CU ULEI DE MIGDALE DULCI

Acesta are grijă de buze datorită uleiului de migdale dulci și vitamina E, cu proprietăți emoliente și nutritive. Textura sa moale oferă o senzație foarte plăcută după aplicare.  Balsamul de buze cu ulei de migdale dulci înmoaie buzele și lasă o piele catifelată.

Tu cu ce balsam alegi să faci față perioadei reci a anului?

În luna noiembrie toate balsamurile de buze sunt la reducere de 20%. Toate produsele Equilibra le găsești în Farmacia Familiei.

Adaugă comentariu

Închide