Soarele, apa de mare și clorul - dușmanii părului pe timp de vară. Cum ameliorăm situația?

Soarele, apa de mare și clorul - dușmanii părului pe timp de vară. Cum ameliorăm situația?

Soarele puternic și umiditatea mare în perioada caldă a anului duc la deteriorarea podoabei capilare. Orice tip de păr poate suferi dacă este ținut în razele puternice ale soarelui. Aici se mai adaugă sarea, clorul, razele ultraviolete puternice, accesoriile de păr. Astfel, în loc să ne mândrim cu un păr strălucitor și sănătos ne pricopsim cu unul degradat și cu vârfurile despicate. Din acest considerent, părul pe timp de vară are nevoie de un alt tip de îngrijire.

Cei mai mari dușmani ai părul pe timp de vară sunt:

  • Clorul din piscină, pentru că distruge uleiurile naturale;
  • Apa de mare are un conținut ridicat de sare care dezhidratează părul și pielea;
  • Temperaturile estivale, care la fel deshidratează părul.

Pentru a minimiza riscul de deteriorare a părului ar trebui să ținem cont de faptul că:

Tunsorile regulate ne salvează de vârfuri despicate și reîmprospătează imaginea. O tunsoare pe la mijlocul sezonului estival ajută părul să crească mai repede.

Pălăriile cu boruri largi și eșarfele din stofă naturală vor proteja nu doar firele de păr, ci și scalpul, urechile și gâtul de efectul nefast al acțiunii soarelui și vântului. 

Hidratarea suficientă și alimentația corectă sunt foarte importante pentru un păr sănătos. Or, cum spunea cineva - un corp hidratat se vede până la ultimul fir de păr.

Este nevoie de produse adecvate perioadei estivale: Șampoanele cu ingrediente naturale, pline cu vitamine, săruri minerale și extracte sunt obligatorii. Este vorba de alte produse decât cele folosite pe parcursul anului. Ele au menirea de a da strălucire părului, de a curăța și hidrata orice fir de păr, prevenind uscarea și fragilitatea lui; măștile de păr hidratante la fel au scopul de a îmbunătăți structura părului. Aplicate cu regularitate, adică de două ori pe săptămână, veți observa o îmbunătățire radicală a aspectului părului, scăpând de uscare. În același timp, îl va proteja de de soare, vânt, clor, va avea grijă de culoarea naturală a păruluii, îl va repara, regenera, hidrata și proteja de impactul negativ al soarelui. De asemenea, și spray-urile se consideră cea mai bună metodă de protecție pe timp de vară. Se cere doar ca la sfârșitul zilei să vă spălați părul pentru că uleiul afectează volumul podoabei capilare.

Cea mai bună linie solară pentru păr este creată de Nashi Argan. Se numește Nashi Argan Sun și este vorba de un trio puternic ce protejează părul de efectele negative ale razelor UV. Setul conține:

  • Șamponul Nashi Argan Sun, produs ideal pentru a fi folosit în vacanță, la plajă, în oraș și ori de câte ori părul este expus la soare. Menține părul în stare excelentă.
  • Mască cu factor de protecție UV After Sun Repairing, poate fi folosită după spălare. Protejează structura firului de păr.
  • Spray-ul Nashi Argan Beach Defense este îmbogățit cu filtre UV pentru a proteja părul de razele soarelui, menținând în același timp calitățile spray-ului instant!   

Nashi Argan este o cosmetică italiană, care prețuiește natura. Procesul de realizare a produselor foloseşte energia verde, ambalajele provin din materiale reciclate şi reciclabile, iar materiile brute biodegradabile nu sunt derivate ale produselor petroliere. Folosind produsele Nashi Argan clienții contribuie la protejarea naturii. 

Produsele pot fi găsite în saloanele partenere din Moldova sau pe pagina de facebook Nashi Argan Moldova

Foto: perfecte.ro, facebook.com

Adaugă comentariu

Închide