Sunlight, protecție 360° pe timpul verii!

Sunlight, protecție 360° pe timpul verii!

În zilele noastre știința evoluează de la o zi la alta, câteodată e greu să ținem pasul cu ea, alteori este absolut necesar să descoperim ultimele noutăți, astfel încât să ne protejăm cât mai bine și să luăm deciziile cele mai bune pentru noi și familia noastră.

S-a vorbit și se vorbește mult despre cât de nocive sunt razele UVA și UVB, iar mai toate produsele pentru protecție solară oferă protecție mai mică sau mare în acest sens. Cercetătorii au descoperit că pe lângă razele UV avem și alte motive de îngrijorare, și anume: razele IR (radiații infraroșii) și VIZ (lumina vizibilă). Ele se regăsesc într-un procent mult mai mare decât razele UV și sunt răspunzătoare, în primul rând, de îmbătrânirea prematură.

Ivatherm a introdus anul acesta, pe piața din Republica Moldova, Sunlight cremă cu protecție solară ridicată SPF50+, prima cremă ce oferă protecție solară 360°: UV-A, UV-B, IR și VIZ. Ingredientele active principale: Physavie și Antileukine protejează ADN-ul pielii, previne inflamația, deshidratarea și lezarea pielii. Alege să-ți protejezi pielea în mod corect pentru a preveni riscul de cancere de piele, dar și pentru a amâna pe cât posibil îmbătrânirea prematură (90% din cauzele îmbătrânirii premature sunt expunerea prelungită la soare și protecția necorespunzătoare).

Pe lângă Sunlight cremă hidratantă pentru față SPF50+, gama solară Sunlight cuprinde și Sunlight Spray pentru corp, în variantele adulți și copii, Sunlight Lapte demachiant SPF 25 și Sunlight Lapte reparator după plajă.

Și pentru că știm că vrei să pleci în vacanță cu un bagaj cât mai mic, îți oferim cadou și un pachet de șervețele demachiante la achiziția produselor solare!

 

Oferta este valabilă în Farmaciile Familia, în limita stocului disponibil.

Adaugă comentariu

Închide