Ten frumos înseamnă ten hidratat!

Ten frumos înseamnă ten hidratat!

Hidratarea este un pas important pentru îngrijirea tenului. Chiar dacă urmăm îndemnul de a consuma minimum doi litri de apă pe zi, pielea feței este cea mai expusă zonă și trebuie protejată și ajutată să își îndeplinească funcțiile. O piele hidratată este o piele sănătoasă.

În primul rând trebuie sa ținem cont de anotimpul în care ne aflăm și de tipul de ten pe care îl avem, iar în funcție de acestea să folosim produsele adecvate. De exemplu, chiar dacă avem un ten gras, iarna putem să folosim o cremă hidratantă cu textura non-grasă, în timp ce vara putem folosi o loțiune de hidratare care este mai ușoara și nu încarcă porii.

Ar trebui să aplicăm crema sau loțiunea hidratantă de două ori pe zi, dimineața și seara. Pentru dimineață putem folosi o cremă cu o textură mai ușoară (mai ales dacă este vara), iar seara ar trebui să folosim o cremă bogată in vitamine și substanțe hrănitoare oferind tenului posibilitatea ca peste noapte să se hrănească și să se revitalizeze.

 

Numismed Crema de față zi și noapte pH 5,5 Sensitive


 

Îngrijirea și protecția pielii sensibile.  Această  cremă cu rol special de protecție restabilește echilibrul natural de hidratare a pielii și ajută la atenuarea simptomelor de piele uscată, cum sunt senzațiile de iritație, arsură, strângere.

Valoarea pH 5.5 întărește manta acidă protectoare a pielii și protejează împotriva deshidratării. Testele dermatologice demonstrează eficiență și siguranță excelentă pentru pielea sensibilă. Formula nutritivă special concepută pentru îngrijirea pielii uscate asigură o hidratare intensă, netezind ridurile, prevenind inflamaţiile şi calmând mâncărimea.

Ajută la refacerea funcţiilor naturale şi protectoare ale pielii. Complexul activ de pantenol, simcalmin, hidrolactol şi vitamina E fac pielea moale, suplă şi-i dau un aspect sănătos.


Textura de emulsie  „ulei în apă” permite absorbţia rapidă şi fac pielea plăcută la atingere.
Crema este o bază excelentă pentru machiaj.

Nu conține lanolină, PEG, coloranți, parabeni și uleiuri minerale, de aceea este deosebit de potrivită pentru pielea sensibilă si alergică.

Produs în Germania.

Toată gama de produse Numis Med pH5,5 Sensitive o puteți găsi în rețea Farmacia Familiei.

Doar în luna iulie cu reducere 20%!!!

Adaugă comentariu

Închide