Uleiul care topește grăsimea de pe burtă

Uleiul care topește grăsimea de pe burtă

Beneficiile uleiului de cocos pentru sănătate sunt multiple. Acesta poate îmbunătății sănătatea inimii prin creșterea nivelului de colesterol bun – HDL, ajută la scăderea în greutate mai ales în cazul grăsimii abdominale, asigură sănătatea pielii și a părului, contribuie la îmbunătățirea digestiei și mai ales crește imunitatea împotriva infecțiilor și a bolilor.

Important de menționat este faptul că acest ulei este nealergic și de aceea poate să fie consumat și de copiii mici. Uleiul este compus din nutrienții existenți în nuca de cocos, de exemplu, colină, are vitamine E, K, fier, acizi grași Omega – 6, grăsimi saturate, monosaturate și polinesaturate.

De asemenea, acest ulei, spun specialiștii, are proprietăți antifungice, antibacteriene, ajută la accelerarea arderii grăsimilor, menține sănătatea glandei tiroide, menține sănătatea oaselor. În plus, ajută în procesul de detoxifiere a organismului, reduce grăsimea abdominală fiind excelent pentru persoanele cu obezitate, și contribuie la menținerea unui echilibru hormonal optim.

Interesant este că în ultimul timp, cercetătorii susțin că acest ulei ar putea să contribuie la anihilarea virușilor care produc gripă, rujeolă, herpes, dar și că ar putea ucide bacteriile care duc la apariția infecțiilor în gât sau infecțiile tractului urinar.

 

Sursa: doctorulzilei.ro; uberi-jivot.ru

Adaugă comentariu

Închide