Cel mai bun gel intim – acum și în două versiuni noi

Cel mai bun gel intim – acum și în două versiuni noi

Equilibra vine cu noutăți frumoase – acum pot fi găsite încă două geluri intime de la această marcă. Pe lângă Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă delicat  200ml, a mai apărut Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă Fresh 200ml și Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă Hidratant 200ml.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă Fresh 200ml   

Este un gel proaspăt destinat curățirii zilnice a zonelor intime, oferind o senzație delicată de prospețime. Indicată în mod special în timpul ciclului menstrual, a activității fizice și a temperaturii ridicate. Aloe Vera asigură o acțiune eficientă de calmare și protecție. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor, fără iritație. Mentolul asigură o senzație intensă de prospețime. Acidul lactic are un rol important în menținerea pH-ului fiziologic al pielii (pH 4.7). Cu merișor, bogat în vitamine, săruri minerale și acizi de fructe.

Aloe Vera conținută în cantități importante (20%) este un extract natural prețios, bogat în polizaharide.    

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă Hidratant 200ml  

Este un gel cu ulei de migdale, destinat curățirii zonelor intime. Indicat pentru curățarea zilnică în cazurile de uscăciune intimă crescută, în timpul menopauzei, în perioade de stres. Aloe Vera asigură o acțiune eficientă de calmare și protecție. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor fără iritație. Uleiul de migdale dulci vă ajută să restabiliți delicatețea, hrănirea și elasticitatea părților intime. Acidul lactic are un rol important în menținerea pH-ului fiziologic al pielii (pH 4.7). Mușețelul sporește puterea de înmuiere a formulei.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă delicat  200ml    

Este un gel elaborat pentru igiena părților intime chiar și la copiii cu vârsta mai mare de 6 ani. Aloe Vera are o acţiune calmantă și de protecție eficace. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor, fără a irita. Acidul lactic joacă un rol important în menținerea pH-ul fiziologic al pielii (pH = 4,7). Calendula sporește  puterea calmantă a formulei.

Aloe Vera Equilibra®, conținută în cantități mari (20%) este un extract natural prețios bogat în polizaharide, care oferă sănătate și echilibru în igiena părților intime și protejează, mărind capacitatea naturală de apărare al pielii. 

La Aloe Gel pentru igiena intimă delicat  200ml în Farmacia Familiei acum este și o reducere de 30%, care durează până la finele lunii februarie .

 

Toate produsele Equilibra se găsesc în rețeaua Farmacia Familiei.

Adaugă comentariu

Închide