Odoraș.

Odoraș.

Eubiotic

Inamicul Nr. 1 în lupta cu diareea după un tratament cu antibiotice

Inamicul Nr. 1 în lupta cu diareea după un tratament cu antibiotice

 

Probioticile sunt bacteriile benefice care au un rol important pentru sănătatea noastră, acestea mai sunt numite și miracole ale medicinii. Probioticele există în mâncăruri, băuturi și suplimente nutritive, și sunt utile la multe dintre bolile tractului digestiv.

Deși pare greu de crezut, în interiorul organismului nostru se dă o luptă grea în fiecare zi, iar probioticile sunt acele bacterii benefice care formează un strat protector de-a lungul pereților intestinali pentru a-i apăra de invazia bacteriilor dăunătoare.

Se consideră că probioticele ne ajută foarte mult la tratarea diferitor probleme ale tractului digestiv, iar atunci când acesta este sănătos poate filtra și elimina elementele dăunătoare pentru organism, făcând absorbție la substanțele de care avem nevoie. Cercetările în domeniu au arătat că probioticele pot preveni sau trata afecțiuni ca: diareea, inclusiv cea cauzată de antibiotice, dermatita atopică (întâlnită foarte des la copii), cariile și alte afecțiuni ale sistemului digestiv.

Flora intestinală poate fi afectată și de o alimentație nesănătoasă, dar mai ales, de administrarea de antibiotice, care distrug atât bacteriile dăunătoare organismului, cât și pe cele benefice, alterând astfel echilibrul florei intestinale. În cazul administrării antibioticelor, probioticile ajută să recăpătăm bacteriile beneficie, evitând astfel diareea care deseori este unul dintre efectele secundare al administrării de antibiotice. Probioticele pot fi găsite în comerț ca suplimente digestive. 

Un produs recomandat în acest sens este BIOTRAP, un medicament probiotic care tratează afecțiunile florei intestinale. BIOTRAP, antidiareic de origine biologica, este o asociație sinergică inovativă în tratamentul dismicrobismului intestinal, acesta conține: Saccharomyces Boulardii (10 miliarde de germeni activi, previne în mod semnificativ și reduce diareea în timpul unui tratament cu antibiotice) și argilă albă (care absoarbe apa, gazele și enterotoxinele bacteriene care cauzează diareea, protejează mucoasa intestinală și are acțiuni de detoxifiere excelente, anti-inflamatoarea, anti-fermentative și proprietăți citoprotectoare).

Saccharomyces boulardii este o drojdie rezistentă la acțiunea sucului gastric și intestinal, a antibioticelor si a sulfamidelor. Studiile farmacologice experimentale au arătat ca Sacharomices boulardii: inhiba in vitro și in vivo dezvoltarea Candidei albicans; stimulează sistemul imunitar în cazul infecțiilor experimentale; sintetizează vitamine din grupul B: vitamina B1, vitamina B2, acid pantotenic, vitamina B6, acid nicotinic, care pot fi utilizate de organism; produce o creștere semnificativa a dizaharidazelor.

 

BIOTRAP este indicat în următoarele cazuri:

- Profilaxia și tratamentul dismicrobismului intestinal indus de tratamentul cu antibiotice:  diaree, colita, candidoza;

- Diareea  acută de etiologii bacteriene și virale (rotavirus, etc.);

- Prevenirea diareii asociate alimentației enterale cu debit continuu;

- Diaree acuta infecțioasa la adulți și copii;

- Sindromului colonului iritabil cu diaree;

- Radioterapia/chimioterapia;

- Diareea călătorului;

- Candidoza tractului gastro-intestinal;

- Patologii inflamatorii;

- Dermatita atopică.

 

BIOTRAP este folosit pentru avantajele sale numeroase:

- Anulează criticitatea probioticelor;

- Este unicul probiotic care poate rezista acidului gastric și proteolizei;

- Nu necesită răcire, este stabil la temperatura camerei;

- Rezistent la tratamentul cu antibiotice;

-  efect antiinflamator;

- Dezactivează enterotoxinele bacteriene;

- Îmbunătățește deficiența imunitară;

- Are calități gustative optimale.

 

 

Foto: doc.ro; meditua.it

Share:

Articole recomandate