4 cărți romantice care apar în septembrie. Vă vor cuceri din prima!

4 cărți romantice care apar în septembrie. Vă vor cuceri din prima!

Poveștile romantice și cărțile pline de pasiune pe care le vom putea citi în septembrie au darul să mai prelungească puțin căldura verii și să ne mai ofere câteva seri de vacanță. Așa că vedeți care sunt cele 4 romane ce vor apărea luna viitoare și pregătiți-vă de aventură!

1. „O soție potrivită pentru un marchiz” de Sarah MacLean

Cu zece ani în urmă, marchizul de Bourne a căzut în dizgrație, fiind obligat să părăsească înalta societate. Astfel, se va transforma în Bourne cel dur și lipsit de sentimente, ajungând unul dintre proprietarii celui mai exclusivist club de jocuri din Londra, și va face tot ce-i va sta în putință pentru a-și recâștiga moștenirea – inclusiv s-o ia de soție pe cuviincioasa și perfecta lady Penelope Marbury.

2. „Scandalul” de Sandra Brown

Băiatul celei mai puternice familii din oraș și doi amici la fel de ticăloși o violează pe Jade și îi distrug viitorul. Tânăra fuge cât mai departe, dar asta nu o ajută cu nimic să uite violul și să se împace cu nedreptatea la care a fost supusă. Dar Jade găsește puterea să se întoarcă și să se răzbune când nimeni nu se mai aștepta.

3. „Faimosul libertin” de Mary Balogh

Lady Mary Gregg disprețuia totul la Edmund Waite. I se părea un ticălos lasciv și batjocoritor, o adevărată pacoste prin saloanele Londrei. Nu auzise nici măcar o vorbă bună despre el, dar se simțea în siguranță, pentru că lord Waite nu avea ochi decât pentru cele mai dulci tinere din lumea mondenă. Nu mică i-a fost mirarea când Edmund a început să îi facă avansuri.

4. „O dată pentru totdeauna” de Elizabeth Hoyt

Sam West se mulțumește cu rutina muncii lui de polițist într-un oraș de talie mică. Mai dă o amendă, mai dă un avertisment, dar niciodată nu a oprit pe cineva ca Maisa Bradley. Tânăra are tupeu de proscris, dar un chip căruia nu-i poate rezista… și îl va lua alături de ea într-o cursă nebună!

 

Vă dorim lectură plăcută!

 

Sursa: libertateapentrufemei.ro; tv.ua

Adaugă comentariu

Închide