Sugestii vestimentare pentru noaptea de Revelion

Sugestii vestimentare pentru noaptea de Revelion

Fiecare Revelion este un moment de schimbare și împlinire a dorințelor, iar pregătirea pentru această sărbătoare merită toată atenția. În funcție de mascota principală a anului următor, care este determinat de vechiul calendar estic, este important să pregătiți în mod corespunzător meniul și masa de sărbătoare, să decorați locuința și, desigur, să selectați îmbrăcămintea de Revelion. În ajunul Anului Nou trebuie să purtăm haine în nuanța nisipului cald, nuanțe de galben și maro pentru că anul 2018 este anul câinelui galben. Totuși, dacă vă displace această culoare, roșul, verdele smarald, catifeaua, paietele și buna dispoziție te pot salva. Noi îți oferim câteva sugestii de vestimentație potrivită pentru noaptea dintre ani.

 

Petrecerile diferite cer ţinute diferite

Deoarece seara de Revelion este una care se poate celebra în feluri diferite, şi noi trebuie să ne adaptăm ţinuta la tipul de petrecere la care urmează să mergem. Dacă urmează să participi la o serbare sofisticată, într-un restaurant elegant, atunci vă recomandăm să vă aruncați o privire peste aceste ținute:

 

Dacă preferați o ținută mai confortabilă, puteți alege o combinaţie de top şi fustă lungă.

 

 

Însă, dacă nici efervescenţa Revelionului nu vă poate motiva să atentaţi la haine colorate, atunci îmbrăcaţi rochia neagră preferată, căreia îi puteţi da o nouă înfăţişare prin bijuterii puternice din punct de vedere cromatic ori vizual sau printr-o pereche de pantofi deosebiți.

Atunci când invitaţia este pentru o petrecere acasă la cei mai buni prieteni, lăsaţi rochia cea lungă în dulap şi alegeţi o ţinută mai lejeră, dar nu lipsită de aerul de sărbătoare. 

 

Dar să nu uităm și de variant Revelionului acasă în sânul familiei, unde puteți, de asemenea, opta pentru varianata de mai sus sau ceva și mai comod, lejer ca petrecerea însăși. Nu uitați și de vestimentația copilașilor. O rochiță frumoasă. O cămasă drăguță cu siguranță se va găsi în dulăpiorul lor, asta dacă nu ați reușit să le procurați ceva tematic.

Până la urmă, indiferent în ce te vei îmbrăca, să ai parte de un nou an cât mai frumos!

Sursa: xmodax.com, totuldespremame.ro, pinterest.com

Adaugă comentariu

Închide