Actual după sărbători: bomboane din resturi de prăjituri

Actual după sărbători: bomboane din resturi de prăjituri

La sigur după sărbătorile pascale v-au rămas încă prăjituri, tort, cozonac și alte gustoșenii. Dacă nu le mai doriți în forma lor actuală, puteți improviza și pregăti un nou desert – bomboane din resturi. Iar noi vă sugerăm cum o puteți face repejor.

Cele necesare:

300 g de resturi de prăjituri – biscuiți, cozonac etc.

200 g de brânză de vaci

200 g de cremă caramel (rămasa de la un tort)

vișine

nucă de cocos

sirop de vișine

 

Timp de preparare: sub 15 minute

Cum se gătește:

Într-un bol punem resturile mărunțite, adăugăm brânza, crema și amestecăm până obținem o compoziție omogenă. Dacă este nevoie mai adăugăm lapte.

Dăm compoziția le frigider timp de 30 de minute, după care cu mâinile umede facem mici biluțe pe care le umplem cu vișine.

Trecem biluțele prin sirop de vișine, apoi prin nuca de cocos.

Așezăm pe un platou și mai dăm la rece pentru 30 de minute înainte de a servi.

 

Idee: bucataras.ro

Adaugă comentariu

Închide