Irina Negară le-a răspuns celor care o întreabă rețetele deserturilor sale

Irina Negară le-a răspuns celor care o întreabă rețetele deserturilor sale

Irina Negară, soția interpretului Adrian Ursu, continuă să surprindă frumos internauții și de fiecare dată îi reușește să le lase gura apă. Aceasta postează cu regularitate fotografii cu torturile deosebite, pregătite chiar de ea. Curioși din fire, admiratorii Irinei, nu ezită să o întrebe rețeta deliciilor sale, motiv pentru care aceasta a hotărât să vină cu un răspuns.

Deserturile pregătite de Irina Negară, nu numai că au un aspect demențial, dar și un gust remarcabil. Datorită acestui fapt, Irina a ajuns să fie urmărită de mii de admiratori virtuali. Deși inițial aceasta încerca să ignore mesajele cu întrebări despre rețeta deliciilor, ea a hotărât totuși să vină cu un răspuns curioșilor.

„Pentru cei care mă tot întreabă rețetele, notați: o sticlă întreagă de Asti Martini, păstaie de vanilie de bourbon, de la mama ei din Madagascar, nuci macadamia, cea mai proaspătă și gustoasă zmeură, încă câteva produse, care neapărat trebuie să fie cele mai calitative, trei zile de muncă și niște masterclass-uri de câteva sute de euro. Sper să vă reușească!!!”, acesta a fost răspunsul ironic cu care a venit Irina Negară.

Prin intermediul acestui mesaj, Irina a demonstrat o dată în plus, că munca realizată de cofetari nu este simplă și pentru a ajunge la anumite performanțe este nevoie de multă dăruire, ingrediente de calitate (care nu întotdeauna se pot găsi pe rafturile magazinelor de la noi din țară), cursuri de specializare și perfecționare, și multe alte detalii importante.

Admirați și voi capodoperele realizate de Irina Negară!

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu

Închide