Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Mousse de căpşuni

Mousse de căpşuni

Ingrediente:

250 ml de smântână pentru frişcă ( cu 30 % grăsime)

400 g de căpşuni

4 linguri de zahăr pudră vanilat

1 pliculeţ întăritor de frişcă sau 1 linguriţă rasă de amidon alimentar

 

Modul de preparare:

Se bate smântâna cu mixerul la viteză mică, aproximativ 5 minute după care se adaugă plicul de întăritor sau amidonul şi zahărul vanilat. Pasta obţinută se bate în continuare, doar că la viteză mare, până când frişca se întăreşte.

Adăugaţi căpşunele în blender şi mărunţiţi-le până la obţinerea unui piureu. Amestecaţi piureul de căpşuni cu frişcă, însă lăsaţi puţină frişcă pentru ornat. Pasta obţinută se dă la rece cam pentru o oră, după care se decorează cu frişca rămasă sau cu căpşune proaspete.

Poftă bună!

Foto: iheartnaptime.net

Share:

Articole recomandate