Biscuiții personalizați pot fi cadoul perfect de Crăciun

Biscuiții personalizați pot fi cadoul perfect de Crăciun

 

Biscuiții personalizați sunt în trend și anul acesta. Oamenii apreciază tot mai mult lucrurile create manual, cu dragoste și individualitate. Acest tip de biscuiți nu doar că au un gust delicios și o aromă deosebită, dar și ne pot servi drept elemente de senzație pentru diferite decorațiuni (inclusiv pentru decorarea bradului), cadouri pentru cei dragi, mărturii pentru nunți și botezuri, și multe altele.

Puteți crea biscuiți personalizați chiar acasă, împreună cu cei mici, sau îi puteți face la comandă la meșterițe pasionate de această artă. Am descoperit în Chișinău un atelier magic, în care creativitatea a depășit toate limitele frumosului, iar papilele gustative o iau razna, în cel mai bun sens al cuvântului, datorită gustului și aromelor. Atelierul se numește „Anise” și oferă o gamă largă de biscuiți de casă, dulci, aromați și decorați deosebit de frumos. Produsele folosite pentru crearea acestor delicii sunt sută la sută naturale (miere de albine, ouă, unt, ghimbir, anis, scorțișoară, cardamom, nucușoară etc.) și plămădite cu multă dragoste.

Biscuiți pentru diferite decorațiuni de Crăciun – dacă îți dorești ca anul acesta să-ți surprinzi invitații cu un decor frumos de Crăciun, atunci optează pentru un decor din biscuiți personalizați. Cu siguranță farmecul decorului tău, dar și aroma dulce de vanilie și ghimbir va încinge atmosfera de sărbătoare.

 

Cadouri de Crăciun – biscuiții personalizați sunt cadoul potrivit pentru Crăciun. Puteți felicita rudele, colegii, prietenii și persoanele dragi, oferindu-le biscuiți cu inițialele acestora, sau pur și simplu optați pentru biscuiți cu tematică de iarnă. 

 

Mărturii dacă îți dorești ca la evenimentul tău să oferi mărturii deosebite, cu elemente personalizate, care să aibă tangență cu tematica evenimentului tău, atunci biscuiții Anise sunt soluția potrivită.  

- Mărturii pentru nunți

 

- Mărturii pentru botezul băiețeilor

 

- Mărturii pentru botezul fetițelor

 

Cadou pentru persoana iubită – orice gest, cât de mic ar fi, poate surprinde plăcut persoanele iubite (prietena/prietenul, soția, copilul, sora sau fratele, mama, tata, bunica, bunelul etc.). Cu sau fără vreo ocazie specială, oferă-le în dar biscuiți personalizați cu tematică florală, în formă de inimă, cu inițialele numelui, sau cu orice alt ornament crezi că îi va surprinde plăcut. Cu siguranță gestul tău îi va face să se simtă mai speciali. 

 

Cadouri de Valentine's Day – biscuiții personalizați pot fi cadoul perfect de „Ziua îndrăgostiților”. Astfel, vei reuși să-ți surprinzi persoana iubită cu ceva plăcut și individual. 

 

Logotipul unei companii – când compania pe care o administrezi sau la care ești angajat organizează vreun eveniment, poți opta pentru biscuiții personalizați cu logo-ul companiei la fourshette sau drept cadou. Vor fi pe placul tuturor și va fi o modalitate în plus de promovare.

 

Cadouri de Paști – de obicei, de sărbătorile pascale ne întâlnim cu cei mai dragi și mai apropiați oameni. Surprinde-i cu un cadou simbolic pascal, sau decorează masa de Paști cu biscuiți personalizați pentru a face sărbătorile mai deosebite.

Mai multe detalii despre atelierul „ANISE” găsiți AICI sau la nr. de telefon: 079 438 680

Foto: Arhiva personală

Adaugă comentariu

Închide