Cristian Oboroceanu, La Mulţi Ani!

Cristian Oboroceanu, La Mulţi Ani!

Timp de nouă luni şi-au imaginat ce culoare vor avea ochişorii lui, cum îi va arăta chipul şi ce nume îi vor pune, iar dupa 5 minute de la apariţia sa pe lume, au decis – va fi Cristian, cel mai frumos dar pe care îl pot primi de la viaţă. De atunci a trecut un anişor, răstimp în care Cristian a devenit comoara de preţ a familiei Oboroceanu.

Cristian e un boţ de energie pus mereu în mişcare, iar acum că a început să facă primii paşi, nu mai reuşeşti să-l prinzi. Chiar dacă are abia un anişor, este un gospodar în toată legea, având grijă să scoată toate hainele din maşina de spălat, să facă ordine prin facturile de la lucrul mamei şi să verifice dacă lucrurile din sertare sunt la locul lor.

Pentru că petrece majoritatea timpului cu mama, iar tatăl în timpul zilei este la serviciu, Cristian îşi întâmpină tăticul în fiecare seară cu zâmbetul până la urechi. De altfel, acesta nu este prea zgârcit atunci când vine vorba să ofere cuiva un zâmbet sau să îi înveselească pe cei din jur.

Printre „realizările” lui Cristian se numără şase dinţişori, cuvintele mama şi tata, câţiva paşi încă nesiguri şi un zâmbet irezistibil. Pentru toată fericirea pe care o aduce în casă, lui Cristian îi place să fie răsplătit cu atenţie, iar când nu are parte de aceasta  începe să strige şi să dea de înţeles că trebuie să remediezi situaţia. Micuţul odoraş este fascinat de telefoane şi laptop, iar curiozitatea sa la dus până l-a faptul că a reuşit deja să îi strice telefonul mamei. Pe lângă multitudinea de jucării tipice, dar şi atipice printre care se numără cutiuţele şi căpăcelele, unul dintre jocurile preferate este „My talking Tom”, care îi provoacă zâmbete cu duiumul.

La data de 3 februarie, Cristian a devenit flăcău mare deja, pentru că şi-a serbat prima sa aniversare, iar cu această ocazie, părinţii Viorica şi Veaceslav îi transmit cele mai frumoase şi mai sincere urări de bine. Îşi doresc să-şi vadă fiul fercit, împlinit şi înconjurat mereu de oameni zâmbitori. Ei vor face tot ce le stă în puteri pentru ca piciul lor să aibă o copilărie magică şi memorabilă. La mulţi ani, Cristian!

Adaugă comentariu

Închide