Activități creative pentru părinți și copii la început de toamnă

Activități creative pentru părinți și copii la început de toamnă

Frunze de toate culorile curcubeului, conuri și ace de brad și de pin, alune, semințe – sunt doar câteva obiecte pe care orice părinte le poate folosi atunci când vrea să-și petreacă timpul în compania copiilor. Mergeți împreună în parc sau în pădure și, în timp ce vă plimbați, adunați ceea ce vi se pare frumos și util pentru viitoarea „șezătoare” cu cei mici.

Iată doar câteva idei pe care le puteți realiza împreună:

1. Frunzele se pot transforma și în ghirlande care vor înfrumuseța locuința. Pentru aceasta, aveți nevoie de frunze, câteva bucăți de bețișoare, ață de nailon, lipici. Puteți lăsa frunzele exact așa cum le-ați găsit în pădure/parc sau le puteți colora, inclusiv cu sclipici. Rezultatul va fi uimitor!

 

2. Luați un pahar de mărime mijlocie și „înveliți-l” cu frunze. Pentru aceasta, puteți folosi ață de nailon sau bandă lipicioasă. Așezați în pahar câteva linguri de semințe uscate, iar deasupra – o lumânare. Veți obține o lampă care cu siguranță îl va frapa pe micuț.

 

 

3. Luați câteva frunze și aranjați-le în formă de ochelari sau coronițe. Cei mici vor dori să-și facă poze cu asemenea accesorii.

 

4. Din frunze putem face diferite accesorii pentru ușa locuinței nu doar în timpul sărbătorilor de iarnă.

 

5. Din frunze puteți obține și diferite tablouri, animăluțe, păsări, insecte. Pentru aceasta, aveți nevoie de carton, clei, frunze, alune, bețișoare și multă fantezie și măiestrie.

 

6. Foarte multe frunze de diferite culori pot fi fixate pe o umbrelă mai veche.  Aranjați frunzele cu grijă, iar rezultatul va fi unul potrivit pentru o sesiune foto!

 

7. Un bol minunat din frunze!

Sursa: pinterest.ru

Adaugă comentariu