E uimitor modul în care această mamă transformă hainele vechi și urâte pentru a economisi bani

E uimitor modul în care această mamă transformă hainele vechi și urâte pentru a economisi bani

Sarah Tyau este mama a 3 copii și a găsit un mod interesant de a economisi bani pe haine, îmbrăcându-și totodată foarte frumos copiii. Ea transformă hainele vechi și urâte în altele noi și extraordinar de frumoase.

Sarah a început să recicleze haine vechi imediat după nașterea primei fiice. Ceea ce a început ca o modalitate de a economisi niște bani a devenit o filozofie a vieții. Între timp, femeia a transformat sute de bucăți vechi de îmbrăcăminte, de la cămăși supradimensionate, la rochii de mireasă, transformându-le în haine elegante pentru fiicele ei. Ea se aprovizionează cu „material” de lucru din magazinele second-hand, din familie și de la prieteni, și-a perfecționat tehnicile de cusut într-o asemenea măsură încât acum ea intenționează să-și creeze propria linie de îmbrăcăminte bazată pe filosofia ei. Toate veniturile pe care le va acumula vor fi donate copiilor aflați în dificultate.

Pe pagina sa de Instagram are deja peste 135 de mii de urmăritori, iar oamenii se bucură deschis de lucrările lui Sarah. Ea are, de asemenea, un canal Youtube unde împărtășește sugestii și sfaturi despre tehnică și design, astfel încât oricine poate începe să modifice hainele vechi.

Vă propunem să vedeți în imaginile de mai jos lucrările sale:

 

Sursa: boredpanda.com

 

Adaugă comentariu