7 motive ca să participi la Maratonul Run Pink în această duminică

7 motive ca să participi la Maratonul Run Pink în această duminică

 

Ziua de duminică, 14 mai, va fi roză, dedicată alergării și susținerii femeilor care luptă cu cancerul mamar. Zeci de persoane și-au anunțat prezența, printre care și numeroase personalități publice. Vino și tu să alergi doar câțiva kilometri în Parcul Valea Morilor, pentru a susține cauza.

Maratonul Run Pink Moldova este la a doua ediție, iar organizatorii își propun să colecteze bani pentru susținerea femeilor care se confruntă cu cancerul la sân și, mai exact, pentru realizarea peruncilor din păr natural pentru acestea.

De ce trebuie să vii!

1. Vei avea parte de o duminică interesantă, în care vei alerga alături de alți zeci de oameni și vei simți din plin spiritul de solidaritate și unitate pentru o cauză nobilă;

2. Vei avea satisfacția de a face un lucru bun și sănătos, pe deasupra;

3. În schimbul biletului vei primi un tricou – simbol al cauzei pe care o susții;

4. Dacă vii cu copiii, nu doar că veți putea alerga împreună, ci și vor avea parte de distracție la „Punctul Zâmbărele”, alături de animatoarea Victoria Roșca;

5. Vei putea dona cosița direct la eveniment. Într-un cort amenajat special, frizerii vor avea grijă să le facă o nouă coafură celor care doresc să-și doneze cosița. Iar dacă ai deja o cosiță tunsă, adu-o la eveniment!

6. Vei cunoaște numeroase personalități publice, față în față. Printre cei care și-au anunțat susținerea sunt și: interpreta Tatiana Heghea, împreună cu soțul ei; jurnalista Nata Albot; Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti, împreună cu Ambasadoarea Marii Britanii în Moldova, Lucy Joyce; autoarea blogului Planeta Mami, Natalia Madan; Nati Vozian, fondatoarea Dare Social Fashion Show; interpreta Diana Rotaru; Vitalie Guțu, prezentator la TVR Moldova; Svetlana Sainsus, co-fondatoarea platformei caritate.md și mulți alții.

7. Vei participa la o tombolă specială cu premii pentru alergători.

 

Biletele pot fi procurate în prealabil de pe fest.md sau pot fi luate direct în ziua evenimentului, duminică, 14 mai, ora 10.30 Nu vă fie frică de nori sau ploaie și veniți să susțineți aceste femei.

Prețuri bilete:

Bilet 1 persoană – 120 de lei

Bilet de grup (3 persoane)  330 de lei

Bilet de grup (5 persoane) 500 de lei

În ziua evenimentului biletele vor putea fi procurate cu 150 de lei. 

 

Adaugă comentariu