Activități de weekend, 17-18 martie 2018

Activități de weekend, 17-18 martie 2018

Sâmbătă, 17 martie

1. Acordarea primului ajutor la bebeluși. Acest curs este unul important dacă sunteți: părinți, bunici, profesori, educatori! Cursul este interactiv, cu lecții practice pe manechine. Vom învăța cum să oferim primul ajutor copiilor în cele mai frecvente situații care le pot pune viața în pericol. Evenimentul va avea loc pe str. Sfatul Țării, 9. Se va începe la ora 11.00 și va dura până la 14.00.

Mai multe detalii AICI

2. Invităm copiii de la 10 ani să creeze capodopere! Tehnica Mediumul de Crăpare cu o singură componentă redă aspectul vopselei crăpate a obiectelor, oferindu-i o suprafață de anticariat. Lecția este pregătită de Papetarie&Ustensii Handmade de pe stradela 1 Lvov 66, Botanica. Participarea cere înscriere prealabilă.

Mai multe detalii AICI

3. „Aventura piticilor” va fi ecranizată în acest weekend la Cinema Patria, dar și alte filme la care ai putea merge cu cei mici.

Mai multe detalii AICI

4. „Cum să cresc un copil echilibrat emoțional”- Acest atelier este adresat tuturor părinților, care doresc să le creeze propriilor copii un mediu sănătos de dezvoltare emoțională.

Mai multe detalii AICI

5. „Apolodor. Călătoria unui pinguin”. Un spectacol pentru copii și maturi, plin de umor, unde se cântă, se dansează, se folosesc elemente de circ şi se trăieşte o poveste. Doritorii sunt așteptați pe str. Serghei Lazo 23, ora 14.00. Durata spectacolului 1h 20. Intrarea este liberă.

Mai multe detalii AICI

6. Master Class de Pictură pe Sticlă - O activitate pentru întreaga familie (copii, părinți, bunici)! Clubul de creație Apollo ne invită sâmbătă, ora 13:30 - 15:30, să ne simțim fericiți în Lumea culorilor!

Mai multe detalii AICI

7. Până pe 1 aprilie, în fiecare sâmbătă și duminică, ai posibilitatea să fii invadat de „Emoții explozive” în cadrul show-urilor ce au loc în Manejul mic al Circului din Chișinău. Copiii vor fi încântați cu siguranță!

Mai multe detalii AICI

 

Duminică, 18 martie

1. În acest weekend, la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” vor urca pe scenă „Surioara Alionușca și Frățiorul Ivanușca”, dar și „Elefănțelul curios”. Spectacolele încep la ora 11.00 și sunt destinate copiilor de la doi ani.

Mai multe detalii AICI

2. E timpul să fim organizați! Copiii de la 8 ani sunt invitați duminică, ora 12:00 pe Stradela 1 Lvov 66, Botanica, la atelierul de creație, unde vor confecționa agende „organizer handmade”.

Mai multe detalii AICI

3. 21 martie – Ziua mondială a Sindromului Down. Copilaşii ce au un cromosom în plus se nasc adesea mai firavi, mai slăbiţi decât ceilalţi copii, des au probleme cu sănătatea, de aceea ei necesită o îngrijire şi atenţie mai sporită. Pe 18 martie, la ora 12:30, în incinta Muzeului Naţional de Istorie (adresa: str. 31 august 121A) avem posibilitatea să oferim sprijinul nostru acestor copilași deosebiți și împreună să le creăm o sărbătoare frumoasă.

Mai multe detalii AICI

4. Centrul de Dezvoltare Timpurie pentru Copii „Scăpărici” invită mămici cu pici la un eveniment creat cu drag pentru mame - Șezătoarea de Reciclare Creativă și Handmade, ediția de primăvara „Coronița magică”, ce aduna mămici creative, dornice de meșteșugărit într-o ambianță unică.

Mai multe detalii AICI

5. Dar ce părere aveți despre „Jocul de-a detectivii”? La Cinema Patria îl puteți urmări duminică!

Mai multe detalii AICI

 

Foto simbol: sfatulparintilor.ro

 

Adaugă comentariu