Alimentația mamei după naștere, sfaturi de la medicul neonatolog

Alimentația mamei după naștere, sfaturi de la medicul neonatolog

Pe 8 octombrie te invităm la Festivalul Mamelor! Un eveniment informativ în cadrul căruia abordăm cele mai importante subiecte despre perioada de graviditate, procesul nașterii, perioada postpartum și îngrijirea nou-născutului.

De această dată, specialiștii prezenți la eveniment te vor informa despre etapele perioadei de lăuzie și seria de transformări biologice prin care trece organismul tinerei mămici după nașterea bebelușului. De asemenea, Festivalul Mamelor este un bun prilej de a scăpa de rutina zilnică și de a merge la o întâlnire frumoasă cu medici buni, de a-ți face noi prieteni și, nu în ultimul rând, de a te relaxa. 

Un invitat special al serii va fi medicul neonatolog de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Capitală, Lilia Gurdiș. Specialista va vorbi despre ce trebuie să conțină alimentația femeii în perioada de lăuzie și despre îngrijirea corpului în această perioadă specială.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: https://docs.google.com/forms/d/185sJmz-vZbbPgUKmrVtTj-dSGxb8OavFVYpE_3lJQj4/edit
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

 

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

 

 

Adaugă comentariu