Curs de îngrijire a nou-născutului, cu Olga Gutium, la Festivalul Graviduțelor. Participarea este gratuită!

Curs de îngrijire a nou-născutului, cu Olga Gutium, la Festivalul Graviduțelor. Participarea este gratuită!

O nouă ediție a Festivalului Graviduțelor va avea loc la 12 martie. Odoraș vine în sprijinul viitorilor părinți cu un curs de îngrijire a bebelușilor și informații utile despre stimularea lactației și alimentația mamei în timpul alăptării, susținut de medici neonatologi, specialiști și consultanți în alăptare.

Știm că îți dorești ce e mai bun pentru copilul tău și te așteptăm la Festivalul Graviduțelor pentru a afla informații utile și importante despre cum se dezvoltă, cum crește și ce nevoi speciale are bebelușul în primele luni de viață. De asemenea, vei putea să împărtășești momente din experiența proprie sau să adresezi întrebări specialiștilor.

De această dată, la eveniment vom avea ca invitată pe consultantul superior în alăptare, Olga Gutium invitată în exclusivitate de compania Bayer. Cu o experiență profesională de peste 5 ani, Olga este mamă a trei copii și co-fondatoare la „Asociația Națională pentru Susținerea Alăptării”. În cadrul evenimentului, Olga va vorbi despre aspectele de bază ce țin de fiziologia și nevoile concrete ale unui bebeluș și adaptarea nou-născutului de la viaţa intrauterină la viața extrauterină din punct de vedere fizic și emoțional.Nu uita! Nici un copil nu vine pe lume cu instrucțiuni de folosire, vino să învățăm împreună cum să creștem un copil sănătos și fericit!

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: https://bit.ly/2EmDqgz
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.Parteneri: Medpark, Epigen Gel, Davita Bone, Bayer, Biessen Pharma, Betadine, Similac, Berlin Chemie, Eubiotic, Viburcol, Busuioc TV

Sponsori: Labromed, CPAP24, Ushastii Neani, Chicco, Sanosan, Ivatherm, Mama Box, Numis Med, Heel, Mam & Me, Maicom, Happy Baby

Degustare: Caffe Moka, Apa OM, Foxy Sweets

Decor: Decor LLux

Fotograf: Irina Spinei


Te aşteptăm cu drag pe 12 martie!

Adaugă comentariu