De Magic Day, magia și copilăria au mers mână în mână

De Magic Day, magia și copilăria au mers mână în mână

Teatrul Verde a devenit duminica trecută neîncăpător pentru toți copiii și părinții dorinici să petrează o zi magică în compania celor mai renumiți magicieni din România și Moldova. Intitulat sugestiv “Magic Day”, evenimentul a fost pe bune unul vesel și colorat.

Cei care au dat tonul sărbătorii au fost – magicianul Andrei Andronachi, care a prezentat câteva numere haioase împreună cu animăluțul său de pluș pe nume Pufic. Clovnii din "Grupa O" au făcut diferite show-uri împreună cu copiii din sală. Cei de la "Laboratorul Mendelevium" au prezentat pe viu diferite experimente științifico-distractive. Iluzionistul Gary Cozma a arătat niște trucuri interesante cu dispariția apei. A fost prezent și micul Roberto Lozovanu, care a rezolvat în timp record mai multe cuburi. Evenimentul a culminat cu ieșirea în scenă a marelui magician român Robert Tudor, care, ca de fiecare dată, a știut să-i împresioneze pe toți cei prezenți prin numerele sale de iluzionism, inclusiv trucuri cu dispariții de oameni. Astfel, datorită lor, Magic Day a fost într-adevăr ziua când a trebuit să te lași purtat în lumea imaginației, să te bucuri, să descoperi, să te lași surprins, să râzi și să crezi.

Întrucât evenimentul a avut loc într-un spațiu mare și neconvențional, toți cei prezenți au avut ocazia nu doar să urmărească show-ul de pe scenă, ci și să se delecteze cu înghețată, vată de zahăr, să facă baloane de săpun, să participe la diferite tombole și ateliere de creație, să invețe a face gratuit magie la Căsuța Magicianului, precum și să particpe la experimentele laboratului Mendelevium sau să procure diferite lucrări hand-made de la târgul amplasat în incinta Teatrului Verde.  

Adaugă comentariu