Douăzeci de perechi de gemeni și tripleți sub același acoperiș

Douăzeci de perechi de gemeni și tripleți sub același acoperiș

Să fii mamă de gemeni sau tripleți este o adevărată încercare la rezistență și creativitate. Chiar dacă nu este deloc ușor, este o lecție frumoasă pe care mamele cu mai mulți copilași vor să o transmită societății.

Peste 20 de mămici cu gemeni și tripleți s-au adunat într-un singur loc pentru a socializa și a-și împărtăși din experiențele personale, dar și a cunoaște mămici și tătici care au acasă o comoară dublă sau triplă.

Ideea aparține Aureliei Zlotea, fondatoarea grupului „Mămici și viitoare mămici de gemei”, care are la activ peste 1000 de membri.

Am creat acest grup acum doi ani când eram însărcinată cu gemănuțele mele. Am dorit să fac un locușor unde fiecare mămică să poată găsi raspuns la întrebări, să cunoască alte mămici și să facem lucruri frumoase împreună. Astfel, la aproape 2 ani de la fondare, împreună cu mămicile din grup am decis să alegem un slogan grupului nostru și să celebrăm acest moment cu o ședință foto sugestivă și o adunare mai mare decât de obicei”, a comunicat pentru Odoraș, Aurelia Zlotea.

Echipate cu maiouri sugestive, dispoziție bună și copilașii în brațe, mămicile au urcat într-un ring de box pentru a face câteva poze tematice, prin care să încurajeze viitoarele mămici de sarcini multiple și să le arate cât de fericite și neînfricate sunt. Drept exemplu, mămica Diana Maftei a venit la acest eveniment chiar de ziua gemenilor ei, iar Eugenia Untilov cu tripleții (stabilită în Cipru) a grăbit vacanța planificată pentru vară, doar ca să ajungă la acestă întâlnire cu mămicile de gemeni.

Această întâlnire a dat startul unor noi idei și adunări distractive și cognitive pentru mămicile de gemeni, încă altele două fiind programate pentru lunile mai și iunie.

Câteva din mămicile acestui grup le-ați putut admira în proiectul Schimb de Mame, iar altele urmează să participe în următoarele ediții. Până atunci vă îndemnăm să vedeți cum s-au distrat cele peste 20 de mămici cu copilașii lor pe ringul de box.

Foto: odoras.md, irina spinei photography

 

 

Adaugă comentariu