Îți dorești să începi primăvara cu schimbări? Vezi cum poți deveni participantă la un proiect de slăbit

Îți dorești să începi primăvara cu schimbări? Vezi cum poți deveni participantă la un proiect de slăbit

Visul oricărei femei este să fie frumoasă, suplă și să eclipseze oriunde își face apariția. Însă nu întotdeauna femeilor le reușește acest lucru, deoarece, fie duc un mod de viață nesănătos, fie nu au suficientă tărie de caracter pentru a lucra la realizarea propriilor vise. Dacă te pomenești și tu într-o astfel de situație, ai prea multe kilograme în plus și nicidecum nu te poți apuca să schimbi ceva în propriul stil de viață, atunci proiectul „THE POWER OF JUMPING” este soluția potrivită.

„The Power of Jumping” este un proiect de slăbit, care și-a pus amprenta adânc în viața multor femei. Aflat la cea de-a doua ediție acesta își are drept obiectiv educarea unui mod de viață sănătos în rândul femeilor cu ajutorul sportului (jumping) și a unei alimentații echilibrate. Și de ce anume femeia? Deoarece de ea depinde totul în jurul nostru, ea este cea dătătoare de noi vieți și anume femeia este cea care poate schimba longevitatea vieții bărbaților prin abordarea unui mod de viață sănătos în familia sa.

Proiectul „The Power of Jumping” își propune să selecteze prin intermediul unui casting, 6 femei care au probleme cu kilogramele în plus și își doresc să facă schimbări majore în viața lor. Femeile alese vor fi abordate într-un mod mai individualizat de către specialiști și vor beneficia gratuit pe durata a 3 luni de zile, de următoarele facilități:

  • patru antrenamente săptămânale de Jumping fitness în mun. Chișinău, or. Strășeni și Vadul lui Vodă;
  • monitorizare din partea antrenorilor internaționali de Jumping fitness;
  • plan individualizat de nutriție de la Specialistul în remodelare corporală, Elena Ozun;
  • seminare de nutriție;
  • premii motivaționale la fiecare etapă promovată de concurs.

 Etapele proiectului:

  • Casting (februarie-martie)
  • Derularea proiectului ( martie - mai)
  • Eveniment de sărbătorire a rezultatelor.

 

La prima ediție a proiectului participantele au dat dovadă de responsabilitate, voință și au reușit să atingă anumite performanțe. Acestea au slăbit între 10 – 20 de kilograme și au devenit mult mai încrezătoare în sine, demonstrând că se poate. Câștigătoarea proiectului a fost desemnată, Victoria Rusu care a dat jos 20 de kilograme. Din acel moment viața ei a căpătat alte nuanțe și a început să vadă viața cu alți ochi.

Prin intermediul acestui eveniment organizatorii îți doresc să motiveze femeile să creadă în propriile forțe și să introducă mișcarea și alimentația sănătoasă în rutina zilnică. Dacă îți dorești și tu să devii participantă a proiectului, atunci mai ai șansa până la data de 8 martie să te înregistrezi aici și să obții cele mai frumoase rezultate.

Proiectul „The Power of Jumping” începe de la 11 martie, pentru mai multe detalii accesează www.jumping-fitness.md

 

Adaugă comentariu