Naștere fără frică – sfaturi de la medicul obstetrician-ginecolog, Ana Josan

Naștere fără frică – sfaturi de la medicul obstetrician-ginecolog, Ana Josan

Un nou seminar informativ pentru părinți – pe 19 iunie! Festivalul Graviduțelor este un eveniment în cadrul căruia vei afla informații utile despre procesul nașterii, creșterea și îngrijirea nou-născutului și caracteristicile perioadei de lăuzie.

De această dată, medicul obstetrician-ginecolog de categorie superioară, Ana Josan va prezenta  tema „Naștere fără frică”. Medicul activează în cadrul Spitalului Internațional Medpark și este membru al Societăţii Europene de chirurgie minim-invazivă ginecologică.

Evenimentul se va transmite LIVE la ora și ziua indicată, dar invităm și 50 de persoane în sală, conform regulilor de siguranță. De asemenea, toți participanții care vin la eveniment sunt rugați să poarte mască de protecție, iar Odoraș va avea grijă să-ți pună la dispoziție un dezinfectant la intrarea în sală.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/15ue
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

 

Adaugă comentariu