Odoraș te invită la cea mai tare competiţie pentru părinți şi pici la Olympic Fest

Odoraș te invită la cea mai tare competiţie pentru părinți şi pici la Olympic Fest

În cadrul evenimentului Olympic FEST Day, la 18 mai 2019 cu începere de la ora 15.00, Odoraş.md organizează cele mai interesante competiţii pentru întreaga familie. Petrecerea și marea distracție pentru părinți și copii va avea loc într-un Orăşel minunat al Copiilor, cu multe întreceri sportive, jocuri, muzică, teren de joacă, animatori și activități pentru cele mai active și energice familii!

Competiţii:
- „Campionatul bebeluşilor care merg de-a buşilea” - copii până la 11 luni. Toţi copiii vor primi bentiţe, tricouri ș.a., iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Pufies!
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/2D67NXB

- „Campionatul părinților la alergat cu cărucioare” - mămicile și tăticii vor alerga fără bebeluşi, pentru siguranţa celor mici. Toți părinții vor primi tricouri, iar campionii vor primi o diplomă specială şi daruri de la Viburcol.
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: bit.ly/2IatolE

- „Campionatul copiilor la alergat cu cărucioare pentru păpuși” - copii de 2-5 ani. Toți micii participanți vor primi tricouri, iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Ушастый Нянь.
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/2uYy7hD

- „Campionatul copiilor la mers cu bicicleta/tricicleta” – copii de 2-4 ani. Toți micii participanți vor primi tricouri, iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/2IpH2AU

- „Campionatul copiilor la mers cu trotineta” – copii de 4-7 ani. Toți micii participanți vor primi tricouri, iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Tedi. 
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: https://bit.ly/2ZDg7rd

- „Campionatul părinților la schimbat scutece” - părinți cu copilași de până la un anișor (12 luni). Toți părinții vor primi tricouri, iar campionii vor primi o diplomă specială şi daruri de la Sanosan.
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/2GdJOrd

- „Campionatul copiilor în premergător” – copii până la un an. Toți micii participanți vor primi tricouri, iar campionul va primi o diplomă specială şi daruri de la Nestle.
ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI: http://bit.ly/2UtiKNl

La 18 mai, te așteptăm împreună cu întreaga familie în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a petrece timpul frumos și distractiv!


 

Adaugă comentariu