Te invităm la Şezătoarea Mamelor. Îţi spunem de ce trebuie să vii!

Te invităm la Şezătoarea Mamelor. Îţi spunem de ce trebuie să vii!

La 15 iunie, revista Odoraş invită mamele la o nouă şezătoare. De ce trebuie neapărat să-ţi faci timp pentru acest eveniment, îţi spunem mai jos.

 

1. Vom discuta, ca între fete, despre candidoza vaginală şi alte problemuţe intime, în sarcină şi nu numai, cu Zoreana Cazacu, medic obstetrician-ginecolog la Spitalul Municipal Nr.1 din Chişinău.

 

2. Despre insuficienţa venoasă cronică - o afecţiune care ne poate afecta pe oricine, despre simptome, cauze, diagnostic şi tratament ne va vorbi Vasile Culiuc, medic chirurg şi doctor în medicină.

 

3. Participarea la Şezătoare este GRATUITĂ! Trebuie doar să te înregistrezi, completând acest formular.

 

4. Şi ce dacă plouă? Cu cizmuliţele OLDCOM nu ne e frică de nimic, ba chiar ne distrăm şi sărim prin toate bălţile! La Şezătoarea Mamelor din 15 iunie ne vom bucura privirile cu un defileu original, cu pici dulci şi cizme colorate! 

 

5. La această ediţie a Şezătorii îi vom avea prezenţi, în premieră, pe cei de la ThaiPower.eu cu uleiuri şi balsamuri, utile în ameliorarea durerilor musculare, de cap, de spate, în tratarea afecţiunilor respiratorii şi multe altele. Veţi putea testa şi procura produsele Thai Power la super preţ.

 

6. La TÂRG veţi putea procura produse cosmetic şi de igienă pentru pici şi mămici de la Antos, produse bio, potrivite şi pentru pielea sensibilă. De asemenea, veţi găsi jucării hand made de la Olga Colun Craveţ şi multe altele.

 

7. Toate mămicile vor primi mici CADOURI de la partenerii evenimentului, iar cele mai norocoase vor putea câştiga premii speciale la tombolă.

 

CÂND?

15 iunie 2016, ora 16.45

UNDE?

Restaurantul Garden Palce, str. V. Alecsandri 8 (lângă cinematograful Gaudeamus)

Completează acest FORMULAR şi participă gratuit la eveniment. La eveniment mămicile vin FĂRĂ COPII. 

Adaugă comentariu