Ultima ediție a Festivalului Graviduțelor din 2017, organizat de Odoraș, a surprins plăcut participantele

Ultima ediție a Festivalului Graviduțelor din 2017, organizat de Odoraș, a surprins plăcut participantele

Revista Odoraș a încheiat seria de evenimente pentru părinți organizate în 2017 cu a 4-a ediție a Festivalului Graviduțelor. Cele peste 150 de participante înregistrate la eveniment, majoritatea absolută fiind însărcinate, au primit o multitudine de informații utile privind îngrijirea personală, dar și a nou-născutului. De asemenea, la eveniment viitoarele mămici au ascultat colinde, au făcut câteva mișcări de yoga și au învățat a respira corect în timpul travaliului.

De la îngrijirea nou-născutului până la subiectul despre cum să evităm durerile de burtică și colicile au fost temele abordate la Festival. Pe lângă partea informativă, graviduțele au participat la o tombolă generoasă, au savurat bunătăți la pauza de cafea, dar și au putut procura diverse produse de la târgul improvizat.

CITEȘTE ARTICOLUL PRIVIND DETALII IMPORTANTE DESPRE ÎNGRIJIREA NOU-NĂSCUTULUI AICI.

 

Teme discutate la eveniment:

- Bazele îngrijirii copilului nou-născut;

- Secretul oaselor sănătoase;

- Protecția și îngrijirea intimă corectă în toate perioadele vieții femeii;

- Tratamentul homeopatic în gripă și răceală;

- Problema colicilor la nou născuți;

- Cum alegem primele hăinuțe ale bebelușului;

- Protecția intestinului.

Graviduțele au primit daruri speciale de la parteneri și din partea Odoraș, iar gravida cu cel mai avansat termen de sarcină - 41 de săptămâni - a fost „petrecută la maternitate” cu o cutie plină cu daruri pentru bebeluș, de la Fundația Edelweiss și alți parteneri.

Cum a fost la ultimul eveniment pentru părinți organizat de Odoraș în acest an puteți vedea și în imaginile de mai jos. Urmează săptămâna viitoare Crăciunul Copiilor, organizat tradițional de Odoraș al cincilea an consecutiv, după care vom reveni cu noi evenimente interesante deja în noul an.

 

Mulțumim sponsorilor și partenerilor evenimentului!

Parteneri: NUK, Medpark, Bepanthen, Omega Pharma, Davita Bone, Oralsept, Epigen, Espumisan, Edelweiss, Busuioc TV.

Sponsori, Târg: ARBUZ Family Club, Chicco, Equillibra, Ivatherm, Klorane Bebe, Mama box, MAM&ME, Mi-e dor, Primul sens, Marvel Baby, Tedi, colanții Levante, Pufies, MaxiKids, Ushastii Neani, Splat, Frosh, Uni Baby, Molped, Dracoșa, Sanosan, apa Morșin etc.

Degustare: MOKA CAFFE, Apa OM, biscuiții Aridami

Decor: Elena Sclifos - Flowers Decor

Fotograf: Irina Spinei Photography

Foto: Irina Spinei Photography

Adaugă comentariu