Citește previziunile tale astrale pentru data de 22 februarie 2017

Citește previziunile tale astrale pentru data de 22 februarie 2017

 

Berbec

Dacă ai tot amânat să iei taurul de coarne în ce privește unele măsuri radicale în carieră sau în contextul afacerii personale, acum e momentul. Ai susținere astrală pe zona de putere și autoritate și poți fi atât de intransigent și riguros pe cât o cere momentul, astfel încât să schimbi ceva în profunzime și să definești mai clar traiectoria ta socio-profesională. Ai încredere în intuiția ta și acționează dincolo de orgoliu.

Taur

Luna în Capricorn te impulsionează să te gândești serios la viitorul tău și să evaluezi posibilitățile pe care le vezi la acest moment, atât în ce privește evoluția personală cât și în ce privește unele proiecte în comun cu alții. E o zi bună pentru a realiza obiective dificile și pentru a obține ceva ce ai așteptat multă vreme, fie și numai niște răspunsuri sau înțelegeri ale unor întrebări existențiale. În mod cert, experiențele și alegerile de astăzi pot însemna un mare pas înainte.

Gemeni

Nu te aștepta ca prietenii să-ți sară în ajutor sau să-și țină promisiunile. Cu cât ai mai puține așteptări, cu atât mai puține dezamăgiri, având în vedere contextul astral care predispune la surprize și răsturnări de situație în relații. Pe de altă parte, concentrează-te pe ceea ce ai nevoie ca resurse în acest moment și mobilizează-le, adu-le la tine, chiar dacă pentru asta e nevoie să renunți la mândrie și să ceri sprijinul sau chiar să ceri o favoare. Așteaptă-te să vezi, astăzi, lucruri care ți-au scăpat sau să devoalezi informații ce ți-au fost ascunse.

Rac

E destul de încețoșată linia orizontului, în aceste zile, și ai sentimentul că singurul lucru pe care îl poți face este să aștepți. Detașarea e cea mai înțeleaptă atitudine acum, mai ales că urmează să ți se reveleze niște răspunsuri și adevăruri nebănuite. În altă ordine de idei, ziua de astăzi are un potențial major de consolidare a unui parteneriat și de clarificare a unei traiectorii în această privință, cu condiția să fii dispus să recunoști și umbrele celor cu care interacționezi, ba chiar să triezi riguros direcțiile și oamenii spre care îți îndrepți atenția.

Leu

Luna în Capricorn te orientează către muncă, organizare, rigurozitate și disciplină. E o zi excelentă pentru a-ți pune ordine în agendă și pentru a aprofunda unele activități care-ți pot aduce atât satisfacții de tip recunoaștere și apreciere, cât și venituri financiare mai mari. Sănătatea ar trebui să fie, de asemenea, prioritară, unele semnale din partea organismului făcându-și simțită prezența, la nivel de oase și articulații. Poate o mai mare atenție la dietă si un aport suplimentar de apă și minerale ar fi de folos.

Fecioară

O zi interesantă, în care puterea interioară și creativitatea pot fi folosite cu rezultate uimitoare. Chiar dacă ai sentimentul că vei pierde ceva, dacă faci exact ce vrei și îți vei urma intuiția, adevărul este că în esență nu pierzi nimic valoros și util. Astăzi, lasă la o parte frica și inhibițiile, e păcat să nu folosești potențialul de creștere, creație și clarificare al acestei zile. În relația amoroasă sau cu copiii, prin tranșarea unor subiecte îndelung evitate, se poate ajunge la o conexiune mai profundă și la mai multă coerență în deciziile comune.

Balanță

Pentru tine, această zi este potrivită pentru a te acorda la realitatea exterioară, găsindu-ți echilibrul interior. Pentru asta, e posibil să fie nevoie de mai multă fermitate în a regla niște conturi cu trecutul și, pe ici pe colo, de mai multă intransigență. Chiar dacă îți place să treci cu vederea o serie de lucruri din dorința de a fi pace și armonie în jurul tău, toate aceste reprimări îți pot veni de hac la un moment dat, prin somatizări ale emoțiilor îngropate sau senzația de greutate în corp și nu numai. E timpul să ai grijă de interiorul tău, orice ar presupune asta.

Scorpion

Intuiția, privirea pătrunzătoare și comunicarea mai mult non-verbală decât verbală, îți revelează astăzi o serie de răspunsuri și îți clarifică multe subiecte asupra cărora erai confuz. Prietenii și persoana iubită sunt sursă de inspirație și sprijin. În schimb, în sfera muncii și sănătății, e necesar să fii mai atent decât de obicei și mai flexibil. Pot să apară surprize în acest sens, de aceea fii gata să te adaptezi și să găsești soluții rapide și nonconformiste.

Săgetător

Renunți la ceva, câștigi altceva. Cam așa stau lucrurile astăzi și totul pare să se învârtă în jurul banilor și a acumulărilor materiale. În această privință, sunt șanse de valorizare a unor resurse interioare și abilități personale, astfel încât să-ți crești veniturile sau să faci investiții profitabile. E momentul să profiți de această conjunctură astrală pentru a-ți consolida fundația financiară. Pe de altă parte, pot apărea situații neprevăzute legate de copii, relația cu persoana iubită sau un proiect. Și se pare că pentru a trece ușor prin aceste experiențe, e necesar să fii creativ, nu reactiv.

Capricorn

Ești într-un moment de reevaluare a drumului personal și al aspirațiilor. În mod sigur, schimbări de destin fundamentale se petrec în această perioadă, chiar dacă acum par insesizabile. De fapt, fiecare gând, intenție, cuvânt și acțiune contribuie la această nouă traiectorie și la definirea unor noi obiective pe termen lung. Pentru asta, e esențial să te documentezi, să cercetezi și să observi cu atenție tot ce se petrece în jurul tău, cu cât mai puține judecăți și puncte de vedere rigide, însă.

Vărsător

Pentru tine, această zi e precum o oglindă în care să te privești în profunzime, o oglindă a conștiinței tale. Dacă ești atent la detalii și ai curajul să-ți pui întrebări tranșante și directe, ai ocazia să eliberezi niște blocaje în care ai persistat poate chiar ani de zile. Chirurgie cu laser pe subconștient, cam așa s-ar traduce energia pe care o simt cei care sunt atenți la ei în aceste zile. Urmată de vindecare rapidă și chiar rejuvenare.

Pești

Luna se află în zona prietenilor și a relațiilor sociale. Probabil că vei avea ocazia, pe de o parte să vezi ce nu funcționează în anumite relații și proiecte care le implică pe acestea, iar pe de altă parte, energia zilei te ajută să creezi conexiuni mai profunde cu unii apropiați. De fapt, ai posibilitatea și deschiderea să vezi ceva ce nu ai văzut până acum și să înțelegi totul dintr-o perspectivă mult mai profundă și... spirituală, de ce nu.

 

Sursa: kfetele.ro; Foto: straight.com

Adaugă comentariu