Horoscopul lunii APRILIE

Horoscopul lunii APRILIE

Horoscopul lunii APRILIE: luna aprilie începe în forță, LUNA NOUĂ în Berbec, vremea marilor decizii. Început curajos de a face ceva ce n-am mai făcut, transmite avantaje.ro

BERBEC

Astrele te pot ajuta să îți construiești un viitor mai bun, iar schimbările vor începe chiar din aprilie. Berbecul va fi puternic influențat de puterea lui Venus. Veți avea succes în carieră, în principal în a doua jumătate a lunii. Toate iluziile pe care ți le-ai creat până în acest moment vor începe să se destrame și astfel drumul prin viață ți se va părea mult mai clar. În această perioadă, Berbecul va sta bine înfipt pe picioarele sale și nu se va lăsa dărâmat.

TAUR

Începutul lunii poate aduce proble­me de sănătate în familie, dar vei trece ușor peste zilele mai grele. La sfârșit de lună, pe 29 aprilie, te așteaptă o surpriză care va deschide noi perspective în carieră.

GEMENI

Este luna călătoriilor și ești tentată tot mai des să pleci, la sfârșit de săptămână, în locurile dragi, unde ai amintiri frumoase. Pe de altă parte, este și luna banilor, pentru că vei avea șansa să câștigi mai bine.

RAC

Ai toate motivele să fii fericită și să te bucuri de fiecare zi luna aceasta. Influența lui Venus va readuce pasiunea în relația de cuplu și vești bune din partea soțului sau a bărbatului pe care îl iubești.

LEU

Zodia ta are numai de câștigat din tranzitul lui Mercur prin semnul Berbecului. Marele astru al finanțelor te poate ajuta să găsești noi resurse pentru planurile tale de suflet și pentru bunăstarea familiei.

FECIOARA

Vei avea șansa să faci economii consistente la început de lună, dar vei cheltui mulți bani pe cadouri pentru cei dragi. Influența lui Venus din zodia de Apă a Peștilor te avertizează să nu faci risipă inutil.

BALANȚA

Primăvara aceasta va fi una cu multe provocări pe sănătate, pe muncă, pe relațiile cu străinătatea, cu probabile sancțiuni, cu alianțe ciudate. Veți întâmpina mari dificultăți de comunicare și cu emoții exagerate.

SCORPION

Bucură-te de zilele calde, călătorește și petrece mai mult timp cu persoana iubită. Venus și Neptun sporesc nevoia de afecțiune, iar eclipsele lunii aprilie pun accentul pe dorințele voastre comune.

SĂGETĂTOR

Ferește-te de cheltuieli inutile sau de contracte riscante. Este timpul să faci economii, iar Mercur favorizează acum câștigurile. Depinde numai de tine să profiți de ocaziile care se ivesc și să fii cumpătată.

CAPRICORN

Prima jumătate a lunii poate fi o perioadă tensionată la serviciu. Muncești mult, dar vei găsi o cale să transformi munca în beneficii. Iar din 14 aprilie, Pluto îți aduce bunăstarea și liniștea dorite.

VĂRSĂTOR

Primești vești neașteptate, iar planurile tale pentru viitorul apropiat se pot schimba. Echinocțiul de primăvară va aduce schimbări mari în relația de cuplu.

PEȘTI

Luna aceasta ești norocoasă deoarece Venus te însoțește pas cu pas și îndulcește zilele mai amare. Persoanele dragi vor fi alături de tine, te vor ajuta nu numai financiar, dar vor prelua și din obligațiile mai dificile.

 

 

Sursa foto: adevarul.ro

Adaugă comentariu