Horoscopul pentru sâmbătă, 11 martie 2017

Horoscopul pentru sâmbătă, 11 martie 2017

Berbec

Treburile de rutină ale casei, dar și cele din segmentul profesional îți vor acapara întregul weekend. Totuși profită de aceste zile libere și odihnește-te ceva mai mult. Dorința ta de a munci conștiincios și a face lucrurile în avans, mai ales la serviciu, te poate obosi mult acum. Afecțiunile sistemului digestiv se pot accentua. Remediile naturiste, plimbările ușoare în aer liber și somnul îți sunt de mare folos.

Taur

Relațiile cu persoana iubită și copiii sunt cele care te solicită mult la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte, cei dragi au nevoie să-ți povestească neplăcerile lor în speranță că vor obține de la tine sprijin material și moral. Pe de altă parte însă, tu ai chef de distracții și te ții de șotii. Cu puțin efort și bunăvoință ai reuși și să-i asculți pe ceilalți, să le rezolvi măcar parțial doleanțele și să-i antrenezi în activități recreative și amuzante.

Gemeni

Ai șanse minunate de a petrece aceste zile de weekend acasă, alături de membrii familiei. Treburile gospodărești le poți desfășura ușor și cu rezultate mulțumitoare. Cei dragi te susțin și chiar au nevoie de sfaturile sau glumele tale. Discuții aprinse pot apărea de la bugetul disponibil pentru casă sau pentru nevoile lor personale. Toată lumea dorește să achiți tu facturi, plata unor servicii de care au beneficiat și pe deasupra să le oferi și cadouri.

Rac

Relaxează-te alături de prieteni și rude apropiate. Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce în preajma multă lume, discuții și tot soiul de informații. Cele mai multe îți sunt de folos în plan personal, pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și relația cu ceilalți. Chiar dacă, ceea ce auzi îți displace, fii prudent și doar ascultă. La momentul potrivit vei folosi tot ceea ce se vehiculează acum în preajma ta, chiar și sub forma unei reclame banale.

Leu

Se întrezăresc cheltuieli, atât pentru cele necesare traiului cotidian, cât și pentru a oferi cadouri cuiva drag. Temerile care vizează câștigurile tale din activitatea profesională sunt subiective. Este adevărat că în plan profesional există multe faceri și prefaceri care vor schimba condițiile de muncă și salarizarea aferentă. Însă, deocamdată dispui de suficiente resurse materiale pentru a te descurca onorabil cu toate cele de trebuință.

Fecioară

Finalul acestei săptămâni este potrivit pentru a-ți trasa noi direcții profesionale. Ajutat de o discuție cu un prieten sau cu un coleg de încredere de la serviciu, foarte ușor îți vei da seama ce anume ar trebui să schimbi în demersurile tale profesionale. Gândește-te la ceva ce îți place să lucrezi, să te implici chiar și într-o afacere alăuri de oameni curajoși și de încredere. Începuturile pe toate planurile vieții sunt provocarea majoră a acestor zile.

Balanță

Retrage-te din forfota zilnică și odihnește-te acasă, alături de cei dragi. Ai nevoie de o dietă potrivită, liniște și de o reorganizare a programului de viață. Posibil să se accentueze afecțiuni ale sistemului digestiv, de aceea fii prudent. Tentația de a-ți continua activitatea profesională este mare, dar ar trebui să o cotrolezi. Profită de aceste zile libere și meditează la cele sfinte. Vei afla astfel, lucruri interesante.

Scorpion

Sunt posibile întâlniri și dialoguri intresante cu prietenii sau cu rudele aflate departe de granițele țării. Planurile de vacanță alături de cei dragi sunt o temă frecventă în aceste zile de weekend. Totuși ar fi bine să îți selectezi prioritățile și abia apoi să te implici în demersuri care vizează o vacanță în ținuri îndepărtate. S-ar putea să te necăjească remarcile unora, dar sunt momente pasagere. Detașează-te de neplăceri și bucură-te de tot ce îți iese în cale.

Săgetător

Se întrezăresc întâlniri și dialoguri profesionale, chiar dacă sunt zile libere de weekend. Ar fi bine să vorbești puțin, direct și la obiect, deoarece există un risc major să primești replici zgomotoase. Relațiile cu șefii, autoritățile de orice fel sunt tensionate, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, vei afla lucruri interesante vizavi de segmentul profesional în care activezi. Serile acestor zile, petrece-le în compania membrilor familiei.

Capricorn

Comunicarea este foarte importantă pentru tine la sfârșitul acestei săptămâni. Se pare că vei avea ocazia să iei legătura cu persoane deosebite, experimentate în ale vieții sau cu prieteni și cunoștințe aflate în străinătate. Chiar și planificarea unor călătorii va intra în sfera ta de inters. Totul este să fii deschis mental și chiar dacă, deocamdată, posibilitățile tale materiale sunt reduse ai încredere că totul ți se va permite la momentul potrivit.

Vărsător

Sunt zile bune la finalul acestei săptămâni pentru a-ți reorganiza bugetul disponibil împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. În primul rând ar fi bine să-ți îndrepți atenția asupra cheltuielilor necesare în domeniul profesional în care activezi sau pentru a-ți îngriji sănătatea. Ai încredere că te vei descurca cu toate, fără probleme. Secretul constă în a-ți stabili clar prioritățile și a le rezolva numai pe acelea deocamdată.

Pești

Sunt zile bune pentru discuții parteneriale și activități comune cu alții. În primul rând, îndreaptă-ți eforturile spre membrii familiei și spre nevoile lor. Dispui de toate resursele necesare pentru a-i sprijini. Pe de altă parte, în segmentul colaborărilor este posibil să fii nemulțumit de poziția ta în cadrul unui grup de lucru sau de relația pe care o ai acum cu unii colaboratori. Ar fi bine să-ți susții punctele de vedere și să faci schimbările necesare pentru a-ți îmbunătăți situația.

 

Informații: astrocafe.ro

Foto simbol: horoscopetoday.us

Adaugă comentariu