Horoscopul zilnic pentru 9 februarie 2017

Horoscopul zilnic pentru 9 februarie 2017

Vedeți mai jos care sunt prezicerile astrelor pentru data de 9 februarie 2017.

BERBEC

Ești implicată într-o acțiune umanitară sau de voluntariat, iar astăzi trebuie să pui la punct ultimele detalii cu privire la o campanie care urmează să fie lansată. Succes!

TAUR 

Răbdare! Încerci să rezolvi niște problemele administrative, însă te lovești de tot felul de obstacole care te enervează și te fac să crezi că pierzi timpul. 

GEMENI

Ai încercat din răsputeri să rezolvi un conflict de la muncă, dar nu ai făcut decât să înrăutățești situația, deși ai avut numai intenții bune. Acum trebuie să gasești o altă variantă pentru a ieși din bucluc. 

RAC 

Ai parte de o zi destul de liniștită, în care îți rezolvi problemele fără bătăi prea mari de cap. Doar o mică discuție cu un coleg de muncă îți perturbă starea de spirit. Din fericire, lucrurile se rezolvă rapid. 

LEU

Ai parte de o zi agitată, în care te străduiești să termini la timp tot ceea ce ți-ai propus. Cu toate că întâmpini câteva probleme, până la urmă seara poți declara că ai avut o zi de succes.

FECIOARĂ 

Ești bolnavă și nu te simți bine, iar spre jumătatea zilei nu mai reușești să te concentrezi la ceea ce ai de făcut. Indicat ar fi să îți iei liber de la job până îți revii. 

BALANȚĂ

Ai reușit să depășești o serie de probleme de sănătate destul de grave, iar acum încerci să-ți revii ținând cont de faptul că ești slăbită și fără putere de muncă. 

SCORPION

Primești o veste importantă de la job. Fie că este vorba despre o promovare sau o mărire de salariu, ai toate motivele să te bucuri și să sărbătorești alături de prietene. 

SĂGETĂTOR 

Ai rămas fără idei pentru cadoul de Ziua Îndrăgostiților pentru iubitul tău, așa că pornești prin magazine pentru o sesiune de shopping. Speri să găsești ceva potrivit. 

CAPRICORN 

Începi ziua cu o stare de spirit foarte bună, însă pe parcurs reușești să te enervezi și să-ți piară cheful de orice. Seara nu vrei decât să te relaxezi.

VĂRSĂTOR 

Trebuie să acoperi câteva datorii urgente, însă nu stai prea bine din punct de vedere financiar așa că apelezi la ajutorul unei prietene pentru a te împrumuta cu niște bani.

PEȘTI

Nu mai faci față cu toate treburile pe care le ai de rezolvat. La munca primesti tot felul de sarcini pe care trebuie să le finalizezi, iar acasă nu e o stare de spirit prea bună.

 

Informații: perfecte.ro Foto simbol: zenivers.ro

Adaugă comentariu