Noroc cu carul, oportunități și iubire. Iată care sunt cele mai norocoase zodii în anul care vine!

Noroc cu carul, oportunități și iubire. Iată care sunt cele mai norocoase zodii în anul care vine!

Așteptăm anul 2020 cu înfrigurare și, ca de fiecare dată, cu speranța că va fi mai bine decât anul care se încheie. În primul rând, ne raportăm la Jupiter, planeta norocului. Tot Jupiter este și cea mai mare dintre planete sistemului nostru solar, patronează semnul Săgetătorului și este asociată bucuriei și optimismului. Ei bine, Jupiter va intra în semnul Capricornului începând cu 3 decembrie 2019 și va petrece aici 2 ani și jumătate.

Acestea fiind spuse, iată care sunt zodiile norocoase ale lui 2020 - lista norocului, în ordine descrescătoare:

Capricorn

Fecioară

Taur

Pești

Scorpion

Săgetător

Leu

Vărsător

Gemeni

Berbec

Balanță

Rac

Așadar, Capricornii sunt vedetele anului 2020. Care sunt următoarele cel mai bine aspectate zodii? Fecioara, tot un semn de pământ. Toate aspectele vieții Fecioarei vor fi în 2020 pline de satisfacții. Însă, cu precădere, zona financiară se va remarca deosebit. Efectiv, vei pluti prin bani! Va fi o perioadă bună pentru investiții și strategii, începe să faci planurile deja!

Încă o zodie de pământ se va remarca în 2020, Taurul! Și tot taurul este singura zodie de pământ care va primi și influențele lui Uranus, planeta evenimentelor neașteptate. Din cauza aceasta, Taurul poate începe anul puțin deprimat și nerăbdător, dar pe măsură ce neprevăzutul începe să-și facă simțită prezența, acești nativi se vor simți mai bine. Și nu vă îngrijorați din pricina acestor schimbări, Taurii detestă schimbările! Jupiter și Saturn îți vor dărui mult noroc și prosperitate. Cea mai bine aspectată zonă a vieții tale va fi dragostea. Ai toate datele să cunoști pe cineva nou, care dincolo de faptul că te va face să te îndrăgostești nebunește, te va ajuta să-ți împlinești visurile și în sfera financiară.

 

Sursa: doctorulzilei.ro; piterburger.ru

Adaugă comentariu